Maciek Kra 09.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak w temacie; mam płytki klinkierowe wokoło domu na styropianie (na wysokość trzech płytek) , z odstępem 3mm, i są to na tyle małe szczeliny że nie widać zaprawy i zastanawiam sie czy trzeba dawać dodatkowo fugę , czy można zostawić tak. Obawy mam takie że że może woda coś w zimie popsuć i klinkier mi zacznie odpadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 09.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak nie dasz to jak piszesz - pięknie ci zimą odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bredka 09.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 po pierwsze-konieczna, po drugie elastyczna. (też to przerabiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts