tyberian 09.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 http://img368.imageshack.us/img368/9868/img04853mv1yp.th.jpg[/img]' alt='>'>http://img368.imageshack.us/img368/9868/img04853mv1yp.th.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 09.05.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Bazyl szuka domu na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.05.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jest śliczny, ma taką długą sierść. Moja koleżanka miała kota Bazyla, bardzo podobnego. Pewnie zaraz ktoś się w nim zakocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 09.05.2006 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Oby miała rację a swojš drogš to trudno poznać, że to ten sam kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Piekny ja sie probuje skontaktowac z katy bo chce odwiedzic Bazyla (moze w te niedziele sie uda) ale to zalezy od Katy - czy moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 10.05.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Piękne kocicho. Dobrze mu z oczu patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 10.05.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Piekny ja sie probuje skontaktowac z katy bo chce odwiedzic Bazyla (moze w te niedziele sie uda) ale to zalezy od Katy - czy moze Wczoraj spotkałam Katy w lecznicy dla zwierząt na Mokotowie, ona była po receptę dla Bazyla, a ja z psami na zastrzyk Przypadkowo się zgadało - świat jest mały, kurteczka... Pozdrów ją ode mnie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.05.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Piekny ja sie probuje skontaktowac z katy bo chce odwiedzic Bazyla (moze w te niedziele sie uda) ale to zalezy od Katy - czy moze Wczoraj spotkałam Katy w lecznicy dla zwierząt na Mokotowie, ona była po receptę dla Bazyla, a ja z psami na zastrzyk Przypadkowo się zgadało - świat jest mały, kurteczka... Pozdrów ją ode mnie, proszę zartujesz? mam nadzieje ze sie zgadam z nia do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jaki piękny BAZYLEK !!!!!!!!!!!!! Śliczny jest i wygląda na baaardzo zadowolonego - widać trafił w dobre łapki Kasi :) Buziaczki dla niego mocne w środek nocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 10.05.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Nefer, podaj adres na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 15.05.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 tyberian, bardzo dziekuję za wstawienie zdjęć Ja ciągle mam za mało czasu... zuza - nieźle Świat jest naprawdę bardzo mały Dzisiaj znów jadę z Bazylkiem do weta, bo ma chyba nowe zmiany grzybiczne Może trzeba będzie jakieś badania robić... A z zielonooką umówiłam się na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 potwierdzam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 BYLAM U BAZYLA!!! świetne kocisko jutro wkleje fotki (mało bo Bazyl sie kreci i wierci jak sie mu robi zdjecia ) Katy - jeszcze raz serdecznie dziekuje ze mnie tyle wytrzymałaś pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ZDJECIA BAZYLKA najpierw "artystyczna" sepia http://images4.fotosik.pl/31/87f3279e182a9666.jpg http://images4.fotosik.pl/31/2cf65728ea8cc839.jpg co lepsze? ciacha czy karma dla kotów? http://images4.fotosik.pl/31/8ae7ce81ad33555f.jpg eee...jednak karma ładniej pachnie http://images3.fotosik.pl/67/b4c5670186ab440c.jpg a tu smuteczki w oczach.... http://images2.fotosik.pl/67/62a0eac8aebefeb6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 To ostatnie zdjecie podoba mi sie najbardziej - a bazyl smutny nie jest - wesoly kot bardzo kontaktowy tylko jakos tak na fotce smutno wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aż sobie zajrzałam jak wyglądał kiedyś - trudno uwierzyć, że to ten sam kot. Brawo Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.05.2006 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Bazyl wyglšda pięknie (zdjęcia bardzo udane) czy on tylko chwilowo miał taki smutek w oczach? Mam nadzieję, podobno nauczyl się bawić zabawkami (Katy pisała, że nie umiał). Czy wiecie co na temat tego jak on reaguje na psy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aż sobie zajrzałam jak wyglądał kiedyś - trudno uwierzyć, że to ten sam kot. Brawo Kasia Nefer - bylam tam wczoraj i zapewnic moge ze pieniadze na leczenia Bazyla na pewno trafiły w najlepsze rece! Wogole Bazyl w najlepsze rece trafil - ja zaluje tylko ze to tylko dom tymczasowy < Kasia ma jeszcze 2 cudowne koty - czarnulke - koteczke Dobrotke - prawdziwa dama- czarna dama by mnozna rzec ...z bialym krawatem i pieknymi zielonkawymi oczami , kwintesencja urody uroki elegancji i powsciagliwosci i czarnego jak diabel kocura Mefisto ktory sie niestety kompletnie skompromitowal - bo uciekl za sofe i sie bał i to koteczka odwazna a facet cykor !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Bazyl wyglšda pięknie (zdjęcia bardzo udane) czy on tylko chwilowo miał taki smutek w oczach? Mam nadzieję, podobno nauczyl się bawić zabawkami (Katy pisała, że nie umiał). Czy wiecie co na temat tego jak on reaguje na psy? Tyberian po pierwsze dzieki bo zrobic Bazylowi fote to duze wyzwanie - odwraca glowe kreci sie i wierci Bazylek nie jest smutny - na innych fotkach to widac...ze nie, tylko takie jadno sie zdjecie strzelilo moze nawet nie "smutne" a...melancholijne? Bazylek bawi sie pileczkami , mruczy grucha i ociera, za to nie lubi byc przytrzymywany czy brany na sile na kolana (sam to wskakuje i sie lasi ) Ja bylam w szoku ze kot po takich przejsciach i wogole kot schroniskowy (a powbyt w schronisku bardzo destrukcyjnie wplywa na psychike kotów ) ma takie zaufanie i tak sie garnie do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 koteczka odwazna a facet cykor !!! He, he, a moja koteczka jest właśnie cykor. Jak ktoś jest u nas pierwszy raz to nawet nie wie, że mamy kota. Bazyl jest prześliczny, a i fotograf niezły... Jestem pełna podziwu dla Kasi, że włożyła tyle energii w przywrócenie zdrowia Bazylkowi. I nic dziwnego, że taki ufny się zrobił: ostatnio tyle dobrego wokół niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts