Paty 10.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 mam na całej długości działki z trzech stron utworzene nieregularne rabaty, jakie rośliny posadzić na styku rabata- trawnik żeby kwitły przez całe lato, wiosnę i jesieńnie chciałabym stosowac żadnych murków rozdzielających typu, rolborder, kostka , płotekwolałabym żeby tą granice wyznaczały jakieś kwitnące rośliny mocno rozkrzewiające się , a nawety płożące , niewysokie ,żeby nie zasłaniały rosnących za nimi roslin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 10.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 To chyba jest problem wszystkich którzy mają ogród - styk trawnika i np rabaty kwiatowej - niestety konflikt interesów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alina_Liliana 10.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A może wzdłuż rabat rozsypiesz grubszy żwirek na ok.10 cm szer. Widziałam tak u kogoś i strasznie mi się spodobało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 12.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam! murek z kamieni też się sprawdza. wysokość 10 - 20 cm. od strony trawnika 10 - 20 cm ułożone na płasko, aby można było na to wjechać kosiarką. ładnie wyglądają kamienie, rodzaj łupka lub granitu. powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts