blackrs 10.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Czy możecie mi doradzić, gdzie można najtaniej kupić kocioł kondensacyjny? Czy tylko przelecieć się po hurtowniach? Jestem z okolic Płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_alderan 10.05.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Gdzie to trudno powiedzieć, ale ja poszperałem w necie (sklepy internetowe, allegro), a później na tej podstawie negocjowałem z moim instalatorem, trochę płakał że nie dam mu zarobić, ale zrobił takie same cenki, no i przy okazji VAT 7%. W hurtowniach nie dało sie negocjować, nie chcieli ze mną rozmawiać o jakiś większych upustach, a z instalatorem dało się pogadać (zarobi na montażu i innych duperelach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts