Sylala 10.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 hej,hej czy ktos wie coś na temat programu do komputerka, który pozwoliłby mi na małe zabawy odnośnie mojego domku planowanego oczywiście zalezy mi na zaprojektowaniu domku jestem sobie taką domorosłą architektką nie żebym chciała architektom chleb odbierać bo z moimi zdolnościami to pewnie tylko szopkę sklecę ale cóż lubię eksperymenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylala 10.05.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 no i co nikt nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.05.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 no i co nikt nic nie ma skorzystaj z wyszukiwarki w tym roku ten temat byl pare razy walkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts