Atam 10.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 test http://images28.fotosik.pl/156/cd087c81c4bb6efam.jpg mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 10.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No prosze , pierwszy raz i od razu od tylu To idac za ciosem poprosimy o front. A i jeszcze jedno pytanko - gdzie taka zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian2809 10.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Mogłby mi ktos wysłac zdjęcia Lote1. Jakies swieze Maila [email protected] pamietam ze sporo czasu temu aga i remik mi foteczki wysłali proszę o nowe . A tak do tematu to stan surowy otwarty bez dachu czyli murowanie itp z kominem fundamentami ekipa budowlana zawołała 36tys. zł. Pustaczki mam już kupione Porotherm i znajomy mi załatwił po wielkiej znajomości za 6,5zł (miałem farta) . Na domek potrzebne mi jest 1900szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 10.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Krystianie - wszystko co nowe objawilismy na forum , wiecej zdjec na razie nie posiadamy - niewiele sie dzieje u nas na budowie albo inaczej dzieje sie ale powoli. Ale moze inni nas zaszczyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LilaZbych 11.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witamy wszystkich Lotewiczów Od jakiegoś czasu poszukujemy projektu domu dla siebie i wreszcie padło na Lote I. Podziwiamy Wasze wysiłki w jego budowie i przeróbkach. Dom jest dla nas prawie idealny choć po przeczytaniu historii wypowiedzi uwagi nasze są podobne do większości, ale ten dom analizujemy dopiero od 3 dni. Myślę, że uwag będzie przybywało. I tak łazienkę wstawimy do pok nr 8, w jej miejscu będzie pom. gosp. dostępne z zewnątrz. Pralnię połączymy z kotłownią. Kuchnia raczej otwarta bez tej ścianki od strony hallu. Podoba nam się kuchnia proponowana przez Remika i Agę. Pozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 11.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No prosze , pierwszy raz i od razu od tylu To idac za ciosem poprosimy o front. A i jeszcze jedno pytanko - gdzie taka zima? zima koło Lublina wschód, wschód, wschód ....( w grudniu) http://images31.fotosik.pl/140/39824aa7204eb5eem.jpg od przodu też mi się podoba teraz Pierwek od razu wypatrzy, że komin mi ciut za duży wyszedł pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 12.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Atam , co tam komin .... skoro macie taki piekny daszek nad wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 12.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 [ teraz Pierwek od razu wypatrzy, że komin mi ciut za duży wyszedł za ciemno było jak robiłeś zdjęcie od przodu i nic nie widać natomiast bardzo podoba mi się dach bez okien dachowych od strony tarasu... jest na pewno ładniejszy niż mój z tymi dwoma okienkami które nie pasują do takiej powierzchni... być może gdyby były podwójne okna byłoby lepiej do paryski: zdjęcia mojego lotka są w tym wątku trochę wcześniej tu masz linka http://eminet.com.pl/lote2/ przyznaję się bez bicia, że nie podoba mi się połać dachu od strony tarasu ze względu na okna dachowe (są za małe w stosunku do dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 12.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dziękuje Pierwek. Mam takie same szyby w łazience i obok(u nas pralnia),nie byłam do nich przekonana,poniewaz boje się,że taka szyba zabierze troszkę światła,ale stało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 12.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A może ktoś ma fotki lotka w środku, bardzo była bym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 12.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 paryskowe okna i rolety http://www.szipszop.pl/urlop/okna1.jpg http://www.szipszop.pl/urlop/okna2.jpg http://www.szipszop.pl/urlop/okna3.jpg http://www.szipszop.pl/urlop/okna4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 12.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 wrzucam rozjasnionego lotka atama dla pierwka, atamie jak mam usunac to napisz to usune od razu: http://www.szipszop.pl/urlop/lotciemny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 12.02.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 teraz dużo lepiej... nie widać żeby komin był podniesiony wszystko wygląda ok - a i lepiej będzie działał jak jest wyższy... Atam - nie będziesz robił okien połaciowych czy może zostawiłeś to sobie na później?Widzę że u Ciebie też cieśle dali płatwie pośrednie choć w projekcie ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 12.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 komin jest raczej szerszy i grubszy ..., zastanawiałem się nad zaleganiem tam śniegu, ale u mnie jest to strona południowa więc myślę, że będzie dobrze teraz poważniej zastanowiłbym się czy nie robić jednak systemowych, ale już nie z tą ekipą beleczki wzmacniające są, szkoda tylko, że nie dali mi ich tak jak u Pierwka pod jętkami, a jętki parę cm wyżej, - nie jest, źle ale mogło być lepiej ... okna czekają na później, ale wstępnie mam tylko dwa, nie chciałem wstawiać na zimę z daszkiem oczywiście wielki ukłon w stronę Remika i Agi , a zdjęcie ciemne bo nastrojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 12.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Paryska pochwalisz się ile kosztowały okna z roletami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 12.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 parysko to sa nadproza do rolet specjalne prawda? roleta sie chowa w srodku w nadprozu a nie w zewnetrznej puszce tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 12.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No właśnie roleta chowa się w tej puszce,kolejny błąd przy budowaniu(przestroga dla innych) nawet nie błąd tylko gapiostwo, nie zostawiliśmy miejsca na obudowe rolet, dlatego są wysunięte na zewnątrz,chociarz przyjdzie jeszcze styropian 12 i troche znikną mam nadzieje te puszki, okna i rolety kosztowały 21.000. A jak sie Wam widzą drzwi balkonowe (przesówane),to był kolejny mój wielki dylemat,prosze o opinie,podobają sie choć troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 12.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 bardzo polecam te okna i firmę z Wrocławia tylko nie wiem czy moge na forum podac nazwę??????? Cenowo te okna nie należa do najtańszych, ale do najdrozszych tez nie, kilku naszych znajomych już jakiś czas użytkuje te okna i bez zastrzeżeń i oczywiście awarii. Są bardzo ładnie wykonane a firma w której zostały zakupione-pierwsza klasa, każdemu życzę tak solidnego i fachowego sprzedawcę, aż nie moge się powstrzymać od podania nazwy-----mogę???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 12.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja też chcę zrobić rolety na zewnątrz, znajomi zrobili w nadprożach i ciągnie zimno. W styropianie ładnie schowasz, nic nie będzie widać, gdzieś na forum widziałem zdjęcia, tylko pytanie czy 12 cm wystarczy, czytałem, że dawali 20 cm. Jakie ta pucha ma wymiary, chodzi mi o szerokość od ściany? Drzwi tarasowe fajne, trzeba tylko uważać, żeby nie wyjść przez zamknięte najważniejsze, żeby Tobie się widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 13.02.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 to chyba zalezy od nadprozy, leiera sa puste i pzrez to glosne i zimne, a np Juranda sa ocieplane wewnatrz i zewnatrz styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts