paryska 13.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 12 styropian nie zkryje puszki-troszkę będą wystawały,ale tak sie teraz zastanawiam, że może to mieć swój urok (nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 daj 15cm styropianu - będzie cieplej i puszki zakryte. Ja chyba dam 15cm choć początkowo planowałem 12cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 13.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 dziękuje za rade chodź i tak mąż zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 13.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich . Z miłą chęcia oglądam zdjątka Wasych Lotków i marzę juz o swoim , czytam Wasze rady i jestem ogłupiała co robić , jak robic i wogóle . Widzę Ze Aga i Remik to swoiści idole naszego forum , rzucają dużo informacji i wszyscy ich podziwiaja , Fajnie i ciesze sie bo z tego co widze ( Ago i Remiku) budujecie Lote I czyli to co my . Jak zobaczyłam zdjęcie komina w salonie to nie ukrywam że się trochę przeraziłam bo inaczej sobie jakoś go wyobrażałam no ale cóż -cały czas sie czegoś uczymy i prosimy o Wasze cenne rady bo my zaczynamy w maju . Prosze o zdjęcia na maila [email protected]Pozdrawiamy Aneta i Andrzej z Erykiem który nie może się doczekać poddasza na swoją "wyłączność " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 13.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie zdziwcie się jak usłyszycie jutro o eksplozji w okolicach Warszawy - to tylko ja pękam z dumy po takich pochwałach. Dzięki Wszystkim za miłe słowa - powodują one , że choć mamy chwile ( permanentne ) zwątpienia to dzięki nim chce nam się dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 nie możecie mieć chwil zwątpienia , musicie się cieszyć że juz niedługo zamieszkacie w tak pieknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 14.02.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Aga i Remik ,też bym chciała Wam coś miłego powiedzieć o Waszym Lotku,ale go nie widziałm,jak macie ochote podzielcie sie fotkami --- [email protected] czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 14.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo gorąco! Jestem nowym użytkownikiem wasze forum studiuję już pare dni bo też z mężem jesteśmy zdecydowani na zakup projektu lote1 o wszystkich niedoskonałościach projektu już chyba wiem ale co nie daje mi spać to adaptacja poddasza jak to wizualnie i praktycznie wygląda.Mam w planach podniesienie domu i powiększenie kąta dachu o 5% ale czy to dobre rozwiązanie to nie wiem.Bardzo bym prosiła o jakieś porady i sugestie .A tak poza tym to jest na forum mieszkanka Gorzowa ja też jestem z tego miasta i chciała bym się dowiedzieć w którym miejscu się budujesz.Serdecznie pozdrawiam ![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.02.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No teraz to ja nie wiem jak mam się odwdzięczycz Agnieszko i Remiku za te zdjęcia Waszego Lotka . dziękuję bardzo bardzo serdecznie i polecam się na przyszłość . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 a to nasza działeczka http://img505.imageshack.us/img505/2061/p2100170bb3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 http://img511.imageshack.us/img511/4631/p2100174tk6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 2 próba udana z wklejaniem zdjęcia , uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 14.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Boszzzzze - Cisa , co za działka - marzenie. Trochę szkoda tych brzózek ( bo jak rozumiem część do wycięcia?) , ale za to iłe opału będzie! Oj piękny będzie Lotek w tej scenerii , piękny!!! A u nas działka golusieńka , jak ją natura stworzyła , oprócz prezentu od Jareckiego ( w tej chwili to przypomina nawet krajobraz księżycowy po akcji - wykop i montaż szamba ). Oj i ja zazdraszczam Wam okolic! Pomimo wszystko pozdrawiam , choć z wielkim bólem zazdrości. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.02.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 2 próba udana z wklejaniem zdjęcia , uffff sorry... ale to jakaś masakra jest - weź zmniejsz te zdjęcia albo wklej tylko linka do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 15.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Możesz spróbować poszukać tutaj: http://forum.muratordom.pl/lote-z-archipelagu,t70882.htm?highlight=lote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 15.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 wiem że masakra ale się uczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 15.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Cisa wiem,ze troche nie na czasie moje pytanie,ale czy myślałaś jak urządzisz swój ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 wiem że masakra ale się uczyłam możesz poprawić swojego posta lub podmienić zdjęcia na mniejsze na imageshacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 15.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 dziękuję Atam za podpowiedż całe forum już przeanalizowałam ale raczej chciałabym się dowiedzieć co na poddaszu o takim metrażu można realnie zaadaptować ja marzę o dwóch pokojach i łazience z wanną ale nie wiem czy to jest możliwe i tego chciałabym się dowiedzieć .Czy ktoś na forum lote1 mieszka już i czy ma zaadaptowane poddasze i jak to zagospodarował.Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 15.02.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 nie mamy pojęcia jaki będzie ogród bo nasze plany tak daleko nie sięgaja a tak szczerze to te brzózki mnie przerażaja . Aga dzięki za przesłane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts