Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam i pozdrawiam wszystkich . Z miłą chęcia oglądam zdjątka Wasych Lotków i marzę juz o swoim , czytam Wasze rady i jestem ogłupiała co robić , jak robic i wogóle . Widzę Ze Aga i Remik to swoiści idole naszego forum , rzucają dużo informacji i wszyscy ich podziwiaja , Fajnie i ciesze sie bo z tego co widze ( Ago i Remiku) budujecie Lote I czyli to co my . Jak zobaczyłam zdjęcie komina w salonie to nie ukrywam że się trochę przeraziłam bo inaczej sobie jakoś go wyobrażałam no ale cóż -cały czas sie czegoś uczymy i prosimy o Wasze cenne rady bo my zaczynamy w maju . Prosze o zdjęcia

na maila [email protected]

Pozdrawiamy Aneta i Andrzej z Erykiem który nie może się doczekać poddasza na swoją "wyłączność "

Witam wszystkich bardzo gorąco! Jestem nowym użytkownikiem wasze forum studiuję już pare dni bo też z mężem jesteśmy zdecydowani na zakup projektu lote1 o wszystkich niedoskonałościach projektu już chyba wiem ale co nie daje mi spać to adaptacja poddasza jak to wizualnie i praktycznie wygląda.Mam w planach podniesienie domu i powiększenie kąta dachu o 5% ale czy to dobre rozwiązanie to nie wiem.Bardzo bym prosiła o jakieś porady i sugestie .A tak poza tym to jest na forum mieszkanka Gorzowa ja też jestem z tego miasta i chciała bym się dowiedzieć w którym miejscu się budujesz.Serdecznie pozdrawiam ![/b]

Boszzzzze - Cisa , co za działka - marzenie. Trochę szkoda tych brzózek ( bo jak rozumiem część do wycięcia?) , ale za to iłe opału będzie!

Oj piękny będzie Lotek w tej scenerii , piękny!!!

A u nas działka golusieńka , jak ją natura stworzyła , oprócz prezentu od Jareckiego ( w tej chwili to przypomina nawet krajobraz księżycowy po akcji - wykop i montaż szamba ).

Oj i ja zazdraszczam Wam okolic!

Pomimo wszystko pozdrawiam , choć z wielkim bólem zazdrości. :oops: :roll:

A

dziękuję Atam za podpowiedż całe forum już przeanalizowałam ale raczej chciałabym się dowiedzieć co na poddaszu o takim metrażu można realnie zaadaptować ja marzę o dwóch pokojach i łazience z wanną ale nie wiem czy to jest możliwe i tego chciałabym się dowiedzieć .Czy ktoś na forum lote1 mieszka już i czy ma zaadaptowane poddasze i jak to zagospodarował.Z góry dziękuję!