Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no i jednak nie zaczelismy dzisiaj :) a moze :( po pierwsze pogoda a po drugie jednak przedluzymy garaz o 1,5m i wlasnie biuro projektowe nam wszystko poprawia (a wszystko juz bylo gotowe) obiecali ze zrobia to do piatku zeby geodeta wszedl w sobote...tak wiec kolejna data startu: sobota 8-00 :) we'll see pozdrawiam wszystkich !!!

ps 500ton piasku?? MASAKRA :) ile kosztuje piasek?? :) chyba zaczniemy szabrwac w piaskownicach po wrocku :))

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

katarinko tak- 3city. Szkoda, ze nikt tu nie buduje lotki- bardzo bym chciala zobaczyc gotowa lotke na zywo - takie zobaczenie budynkyu juz stojacego z dzialowkami, organizacja przestrzeni wiele rozjasnia i pozwala od razu zadecydowac co zostawic a co nie, co przesunac, rozwiac dylemty okien etc.

Remiku i Ago - wlasnie nad tym miejscem sie zastanawiamy- my samy robimy cala elektryke- stad pytania.

Witam Wszystkich , Właśnie dziś o 8.00 zaczęło się, wykop zrobiony, jutro ławy i myślę że jakoś to będzie chociaż jestem trochę przerażona.

Pytanie do Szipa Budowniczego w jakim banku brałeś kredyt? Mam nadzieje ,że u nas tyle to nie potrwa. Pozdrawiam

Może ktoś ma pomysł na schody (my raczej zrobimy takie jak Aga i Remik ale jeszcze się zastanawiamy, może ktoś z Was pomoże nam podjąć decyzję i podrzuci

jakiś fajny pomysł.

Pozdrawiamy :)

ja zrobiłem skrzynkę w wiatrołapie ale nie na wprost drzwi (tak jak w projekcie) ale na ścianie między wiatrołapem a kuchnią... ta ścianka jest trochę przesunięta w stronę kuchni i będzie tam szafa a skrzynka ukryta w szafie...

teraz jednak dałbym ją w przejściu między wiatrołapem a garażem

witam, mam pytanko do tych ktorzy budowali Lotka z porothermu (lub podobnego) czy zmienialiscie ławy tzn czy poszerzaliscie?? w oryg projekcie jest ytong i kiero budowy powiedzial ze trzeba zrobic adaptacje do gruntu nowa bo budynek z porothermu bedzie 2x ciezszy od tego z ytonga...nie wiem bo sie nie znam...jak bylo u Was??