Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

powiem wam, ze teraz gdy sa juz dzialowki widac dopiero konkretny potencjal pomieszczen, kuchnia jest piekna i duza tak samo salon, pokoje takie spore, mala garderoba niestety, duuuza lazienka, garaz gigant jak male mieszkanie 8) fajna ta lotka, choc na zewnatrz ciagle szpetna mi sie wydaje to wewnatrz funkcjonalna

http://www.szipszop.pl/urlop/dziura.jpg

lotkowcy mam pytanie dotyczace zdjecia powyzej. Zdjecie zostalo zrobione w pralni patrzac do gory i kierując aparat do gory w strone sufitu w strone garazu, widac tam schowek nad garazem i wylaz kominiarski, no i wlasnie brakuje kawalka sufitu, czy wy tez tak mieliscie? i jesli tak to czym polaczyliscie strop betonowy z drewnianym w garazu? jak zalataliscie te dziure?

u mnie fachowcy wyłapali ten bubel projektowy i zaszalowali całość stropu.

Jakoś nie domyśliliśmy się po co ta dziura. Tak że nad pralnią mam też wylany strop. A robiłem terrive tak jak w projekcie.

teraz zostaje Ci chyba zrobienie w pralni sufitu podwieszanego z GK

BTW - mnie ten garaż nie wydaje się taki ogromny... wejdą 2 auta na jednej ścianie regały i będzie ciasnawo...

witam, powiedzcie mi ile Wam weszlo piasku do law i na jaka wysokosc mieliscie lawy ?? my podnieslismy o 3 bloczki od wysokosci projektowej i przedluzylismy garaz o 1,5 m wiec az sie boje tej ilosci :) jutro zasypujemy juz wlasnie i zageszczamy tak wiec jak dobrze pojdzie pod koniec tygodnia robie grila na stanie 0 :)))) pozdrawiam

u mnie chwilowo cisza w oczekiwaniu na okna brame i drzwi, potem wchodzimy z instalacjami. Dach skonczony, okna dachowe na miejscu. Teraz pozbywamy sie gruzu, na weekend zamowilam kontener, bedziemy pakowac, deski szalunkowe i czesc stempli sprzedane. Deski nie nadajace sie do przedazy pociete na drobno i podarowane dziadkowi do spalenia w piecu:) chudziak wyczyszczony

pozbywacie się gruzu? :o przecież to doskonała podbudowa pod podjazd

jak fadroma mi równała teren to wybrała mi trochę czarnoziemu sprzed garażu teraz walę tam gruz - jak już go nie będę miał to zasypie to albo jakimś tłuczniem albo piachem a na niego jakaś kostka - zobaczę na co mnie będzie stać...