czopuch 07.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 A u mnie zasypane fundamenty, 34 tatry na styk. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 12.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 melduje sie ze stanem surowym zamknietym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 12.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 gratulacje !! u mnie juz prawie sciany gotowe, ale ciagle jeszcze cos mieszamy w oknach wiec chba nie obedzie sie bez malego kucia w garazu no coz jakies straty musza byc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 13.06.2008 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 u teraz teraz pora na elektryke i hydraulike, za niedlugo beda tez rolety antywlamaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 13.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich Lotkowiczów . Dawno nas tu nie było chociaż musze przyznać że forum było przez nas śledzone i czytane z zazdrością , która wynikała z Waszych postępów w pracach budowlanych . Dzisiaj 13-go w piątek otrzymaliśmy w końcu zgodę z urzędu miejskiego na wycinkę brzózek które niestety stały na terenie budowy .We wtorek mamy obiecaną wycinkę brzózek i mam wielką nadzieję że ruszymy z budową .Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i życzymy wytrwałości . Aneta i Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 17.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 drodzy lotnicy czy ktos z Was montowal kominek w scianie nosnej w salonie?? czy raczej nastawiacie sie na tradycyjny wystajacy kominek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 18.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Co do tematu "odkurzacz centralny":właśnie mi montowali rozprowadzenie rurek. Policzyli po 240 zł za punkt. Na dole mam jeden punkt (w ścianie pomiędzy schodami, a korytarzem ) oraz dwie szufelki automatyczne ( w wiatrołapie i w kuchni) na górze jeden punkt. W garażu będzie dodatkowy punkt w jednostce centralnej (znaczy w samym odkurzaczu). Do takiego rozkładu punktów przewidziano wąż ssący długości 10 m. Powinien wystarczyć. Mają jescze węże długości 12 m , ale takich nie polecają . Pewnie to kwestia doboru jednostki centralnej. Firma jest szczecińsko - nowo-sądecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 19.06.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 polozylismy pape na chudziaku na calym dole, naszej dwojce zabralo to az 4 dni ale papa lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 28.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 swego czasu pytałem , czy ktoś wykonał/planuje elewację obłożoną drewnem. chociaż nikt się nie ujawnił, zdecydowałem się na taką. oto efekt... jestem zadowolony , może ktoś się przekona też do takiej. elewacja ścian parteru nie będzie biała, raczej (jak to mówi żona) ekri, biała byłaby za zimna. http://images34.fotosik.pl/301/8e98fd0e4a6348a0m.jpghttp://images30.fotosik.pl/238/721dd12119c174e5m.jpghttp://images26.fotosik.pl/238/e70f407c6e8b4e4am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 02.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Maciej.k musze przyznać, że brdzo ciekawie to wygląda, dach zielony i drewno- wyszło extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 03.07.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Melduję że budowa naszego Lotka ruszyła 2 lipca 2008 roku -hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 03.07.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 maciej.ka - a jakie drewno dawaliście? i jaki impregnat? mi bardzo podoba się taka elewacja a Twoje zdjęcia tylko mnie w tym utwierdzają ale obawiam się ciągłej konserwacji tego drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 04.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 drewno świerkowe, deski szerokości 20 cm, łączone na wpust-pióro.co do impregnatu to wiem tylko że tikkurila, o szczegóły musze spytać chłopaków na budowie. kolor dobierałem tak by pasował do koloru okien , które są w ciemnym orzechu. wyszło idealnie. spory problemmiałem jak puścić podbitkę - czy według krokwi czy prostopadle do ściany. obawiałem się że wyjdą duze skrzynki z brzegach dachu. ale wyszło ok, skrzynki nie są duze i wg mnie ładnie wygląda takapodbitka. teraz wstawie w nią jeszcze oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 04.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Melduję że budowa naszego Lotka ruszyła 2 lipca 2008 roku -hura gratulacje, a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 05.07.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ciso serdecznie gratuluje początku u mnie zastoj....elektryka ciagnie sie i ciagnie....z potrzeby postępu zajelam sie ogrodkiem tynki wchodza pod koniec miesiaca...hydraulik niby \wraca w tym tygodniu by dokonczyc prace.....musze sie tez zajac przylaczami, projekty uzgadnialy sie w uzredach pol roku, a teraz mi mowia, ze znowu musze z tymi papierami wrocic do urzedu, zgloszenie zamkniecia pasa ruchu, musza riozstawic znaki drogowe etc, ta papierologia i urzedy mnie przerastaja nieco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 05.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 owieczko moze pochwalisz sie jakims zdjeciami?? [email protected] szybko u Ciebie poszlo...u nas juz w tym tygodniu bedzie zalewany strop no i tydzien przerwy dla chlopakow na wakacje..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 05.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Budujemy (wielkie słowo prawda?) w Szczecinie w sobotę dziura została wykopana i czekamy na postępy prac od poniedziałku .. Dzięki za gratulacje rozpoczęcia budowy , mam nadzieje że będziemy pisać o samych przyjemnych sprawach . Poszukuję wybudowanego Lotka I w okolicach Szczecina , Gorzowa albo gdzieś blisko nas bo nie ukrywam że chciałabym zobaczyć Lotka I za żywca . Aneta i Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 05.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 no cóż lote I jak widać nie mam, ale dół jest przecież taki sam jak w II. można sie zorientować jak to wygląda na parterze.my budujemy w w drugiej wsi pod Szczecinem. więc jesli jesteście azinteresowani to możemy się umówić na ogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 08.07.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 o bardzo dziękuję za możliwość zobaczenia LOTKA na żywca . Podam swojego maila : [email protected] i prosze o jakieś namiary , chętnie zobaczymy to Twoje cudo / pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 09.07.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ciekawa jestem czemu wszyscy aktywni do tej pory lotkowicze nagle gdzieś zniknęli i nic a nic się nie odzywają . Może spowodowane jest to nawałem pracy na budowie albo wszyscy sie juz wybudowali nie chcą sie pochwalić swoimi LOTKAMI . Namawiam do pisania na forum [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts