Glamosie 07.10.2008 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nas też interesują kominy systemowe. Są droższe czy tańsze od murowanych? Mamy jeszcze jeden dylemat. Chodzi o poziom umiejscowienia okien. W projekcie jest 80 cm od podłogi. Wydaje nam się że to bardzo nisko . Jak Wy robicie, tak jak w projekcie czy może coś zmieniacie? Jaką wysokość ustalacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 07.10.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 u nas podniesiono te okna a i tak sa za nisko....komin systemowy mam ja, shreyera, calosc okolo 2500, odebrany juz do odbioru budynku przez kominiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevson 07.10.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 podobno systemowe są droższe. Ale przyznaję że nie chciało mi się przeliczać kosztu murowanego ze względu na oszczędność miejsca i CZASU (to już październik) na ich wykonanie. Ja widziałem systemowe kominy na allegro po ślicznych cenach i mocno się nad nimi zastanawiam. Z Białegostoku. Co do okien to my nie ruszaliśmy ich wysokości. Z wizytacji znajomych już zamieszkałych domów wydaje się nam że tak jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 07.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 my też mamy systemowy komin schiedla...moze i drozej ale polecali mocno wiec sie skusilem...okna standardowo i tez mam male watpliwosci czy to nie za nisko, ale koncowy efekt bee widzial po wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaLukasz 07.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Sevson wielkie dzięki za odp. My także rozważamy matowa blachodachowke balexa, ale myslimy nad jeszcze dwoma i na dniach sie musimy decydowac zeby zamowic bo niedlugo-mamy nadzieje rusza prace na naszym dachu jeśli możesz to wyslij nam tego excela na [email protected] będziemy wdzięczni. My zostawiliśmy wszystko tak jak bylo w projekcie,nic sami nie zmienialismy , oprocz tego co nasi wspaniali murarze- nie zrobili nam drzwi z garazu do pom.gosp. i nie zrobili nam jednej wneki w garderobie, masakra!!!! ale tacy teraz sa fachowcy! pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 08.10.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam my również zdecydowaliśmy się na kominy systemowe schiedla. U nas już stan surowy zamknięty a jutro ruszamy z elektryką i zaraz po tym hydraulika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 09.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Planujemy kominek z płaszczem wodnym. Czy ma znaczenie na jakiej wysokości umieszczona będzie rura, kolanko z tyłu komina (w garderobie). Czy ktoś się orientuje w którym miejscu zostawić ten otwór????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 10.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ja tez mialem problem na jkiej wsokosci umiescic ten otwor, wiec wezwalem goscia od kominkow na ogledziny, przyjechal na budowe i okreslil dokladnie wysokosc. oczywiscie zapewnilem go ze na pewno to wlasnie u niego kupie kominek ja nie bede mial plaszcza wodnego i otwor mam na ok 1,80m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 12.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ile dajecie okien dachowych?? ja mam scianke kolankową wyzsza o dwa putaki plus wieniec, wiec jest sporo miejsca na gorze...planujemy zrobic tam dwa pokoje, lazienke, silownie oraz pokoj rekreacyjny no i dzisiaj policzylismy az 9 okien troche duzo...a jak u Was?? jak rozwiazaliscie gore?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 12.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 U nas tez 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 12.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 2 w lote 2. Jedno doswietli klatke schodowa, a drugie, mniejszy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 12.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ja mam 4 okna dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mci-loteII 13.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 u nas 5 dachowych (po 2 w 2 pokojach i 1 w lazience) i 4 duze balkonowe jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 13.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 U mnie 4 ale gdyby było więcej wcale bym nie płakała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 13.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 my mamy 2, nasz dekarz twierdzi,że jak jest potrzeba wiecej, to w każdej chwili mozna wstawic kolejne (mamy dachówkę).Intersuje mnie wygłąd Waszych tarasów oraz schodów wejsciowych, poprosze o zdjecia (jak coś to mogą być na priva [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 17.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czy nikt z Was nie ma tarasu:)[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 17.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 http://pwildowicz.w.interii.pl/zz/images/schodytaras.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 18.10.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 zdjęcie trochę nieaktualne (aktualnie kładziemy kafle):http://images34.fotosik.pl/382/a1c3e69956619c96m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 18.10.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 mam pytanie .Jakie wymiary mają wasze okna dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 18.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Moje mają 70x140 veluxy. Od poniedziałku zaczynamy tynkować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts