maciej.ka 18.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 umnie też 70x140, ale Fakro....mogłyby być lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 18.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a dlaczego mogły być lepsze co masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr1000 18.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam Czy ktoś jest w trakcie lub wybudował już domek w woj. Lubuskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ka 19.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 piszę że lepsze, bo kierownik nam zamwóił okna w modelu podstawowym. a można było pomyśleć np. o innym sposobie otwierania niż standardowy, albo o wywietrznikach w każdym oknie a nie tylko w łazienkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 19.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja zamowilem 70x118 mam nadzieje ze nie beda jakies za male...jutro przywoza mi je na budowe i chlopaki beda montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 20.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 70x140, veluxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 21.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Drodzy LotkowcyPotrzebna nam Wasza rada. Dotyczy stropu teriva. Otrzymaliśmy w zestwie z belkami stropowymi, bloczkami, kształtkami wieńcowymi itp siatkę na strop. Nasz majster nie wie kiedy i gdzie układać tą siatkę na strop. Pomóżcie, oświećcie nas. Pilnie prosimy o instrukcje.Glamosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 21.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 My również mamy strip Teriva ale bez siatki. U nas góra już wytynkowana pozostał dół i już to jakoś wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 21.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tez mam strop terriva i nie mam zadnej siatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 26.10.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 WitamJestem nowy na forum. Na początku pozdrowienia dla wszystkich budujących Lote.My obecnie w tym całym zamieszaniu poszukujemy banku który udzieli nam kredytu i pozwoli na wybudowanie lote. Mamy zaklepaną działkę z gotowymi fundamentami i wszystkimi papierami. Teraz kredyt i startujemy na wiosnę. Mam pytanie czy ktoś mógłby poratować kosztorysem, musimy przedstawić do banku....Zostawiam email: [email protected]PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 27.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 melduje od dzisiaj nasz domek jest juz zamkniety...dzisiaj zamontowali nasze piekne okna i bramy garazowe jest pieknie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 27.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 To może wklej fotkę żebyśmy mogli wszyscy podziwiać ten Twój piękny domek U nas juz domek w środku wytynkowany , jeszcze tylko wylejemy posadzki , zamontujemy parapety, spuszczamy roletki i czekamy do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kieniu_2006 27.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam wszystkich obecnych i przyszłych posiadaczy i właścicieli Lote. Razem z żoną rozpoczynamy budowę na wiosnę, Lote wrsja 2. Działka już jest, pozwolenia się załatwiają, jak narazie wszystko idzie po naszej myśli. Przeczytałam chyba całe forum na temat Lote i wasze porady są naprawdę cenne. Chociaż nasuwa mi się jeszcze milion pytań. I te wszystkie zdjęcia są bardzo pomocne. Jestem ciekaw czy są tutaj osoby, które już całkowicie zakończyły budowę wraz z urządzaniem wnętrz. Chciałbym zobaczyć takowe, więc jeśli ktoś ma i mógłby podesłać ([email protected]) lub wkleić na forum byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 28.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jerzyku gratulujemy zamknięcia Lotka i czekamy na zdjęcia. Zdjęcia są natchnieniem dla innych budowniczych.Szkoda tylko, że Ci którzy już mieszkają nie zaglądają już do forum, żeby podzielić się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem wynikającym z zamieszkiwania Lotka. Aneta mieszka juz prawie rok i nie ma już czasu na forum, a szkoda. Może i Kasiam juz mieszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 28.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 http://img159.imageshack.us/img159/5163/p1010485dk4.jpg to moje bramy hormann w kolorze zloty dab...okna pokaze Wam wszystkim w weekend jak porobie zdjecia w dzien...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 29.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jerzyku gratuluję Ci postępów w budowie , Lotek oczywiście jest śliczny , pozdrawiamy i czekamy na kolejne zdjęcia . U nas na budowie nie ma ruchów od września bo pan budowlaniec ma same problemy ( to nie ma stali , to belek w tartaku więc same problemy ma biedaczek ) . Strop wylany miał zakończyć do końca września dach a tu nawet nie zaczęte krokwie . No cóż .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 29.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 u mnie juz w zasadzie czuc oddech przeprowadzki, zaczynam klasc kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 29.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Owieczko, to w tym roku już zamieszkacie, pewnie Święta Bożego Narodzenia spędzicie już w Lotku przy kominku. Wspaniale!!. Ale macie tempo!!Prosimy o zdjęcia Twojego Lotka, zewn i wew.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevson 29.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 JarzyQ jaką masz szerokość tych bram i ile szerokości zostawiłeś słup pośrodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 29.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 z niecierpliwością czekamy na zdjęcia waszych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts