Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Drodzy Lotkowcy

Potrzebna nam Wasza rada. Dotyczy stropu teriva. Otrzymaliśmy w zestwie z belkami stropowymi, bloczkami, kształtkami wieńcowymi itp siatkę na strop. Nasz majster nie wie kiedy i gdzie układać tą siatkę na strop. Pomóżcie, oświećcie nas. Pilnie prosimy o instrukcje.

Glamosie

Gość Akrimka

Witam

Jestem nowy na forum.

Na początku pozdrowienia dla wszystkich budujących Lote.

My obecnie w tym całym zamieszaniu poszukujemy banku który udzieli nam kredytu i pozwoli na wybudowanie lote.

Mamy zaklepaną działkę z gotowymi fundamentami i wszystkimi papierami. Teraz kredyt i startujemy na wiosnę.

Mam pytanie czy ktoś mógłby poratować kosztorysem, musimy przedstawić do banku....

Zostawiam email: [email protected]

Pozdrawiam

Marcin

Witam wszystkich obecnych i przyszłych posiadaczy i właścicieli Lote.

Razem z żoną rozpoczynamy budowę na wiosnę, Lote wrsja 2.

Działka już jest, pozwolenia się załatwiają, jak narazie wszystko idzie po naszej myśli.

Przeczytałam chyba całe forum na temat Lote i wasze porady są naprawdę cenne. Chociaż nasuwa mi się jeszcze milion pytań. I te wszystkie zdjęcia są bardzo pomocne.

Jestem ciekaw czy są tutaj osoby, które już całkowicie zakończyły budowę wraz z urządzaniem wnętrz. Chciałbym zobaczyć takowe, więc jeśli ktoś ma i mógłby podesłać ([email protected]) lub wkleić na forum byłoby super.

Jerzyku

gratulujemy zamknięcia Lotka i czekamy na zdjęcia. Zdjęcia są natchnieniem dla innych budowniczych.

Szkoda tylko, że Ci którzy już mieszkają nie zaglądają już do forum, żeby podzielić się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem wynikającym z zamieszkiwania Lotka. Aneta mieszka juz prawie rok i nie ma już czasu na forum, a szkoda. Może i Kasiam juz mieszka....

Jerzyku gratuluję Ci postępów w budowie , Lotek oczywiście jest śliczny , pozdrawiamy i czekamy na kolejne zdjęcia .

U nas na budowie nie ma ruchów od września bo pan budowlaniec ma same problemy ( to nie ma stali , to belek w tartaku więc same problemy ma biedaczek ) . Strop wylany miał zakończyć do końca września dach a tu nawet nie zaczęte krokwie . No cóż ....