Gość Akrimka 09.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 WitamKolejna wizja - jednak 3 pokoje na dole. Taka duza sypialnia chyba jednak niepotrzebna. http://images37.fotosik.pl/28/ad5e94f021e73b88med.jpg Co myslicie o tym dodatkowym "dry store" - magazynek na większe zakupy w kuchni, a pod schodami spiżarka? Dodatkowo podejrzane w innym projekcie pierwszy schodek zaokrąglony i szerszy. Co do góry to napewno chcemy ja zagospodarowac choć by nie w 100% na gotowo. My duzo wykonczeniówki mamy zamiar robić sami - np kafelki, schody, szafy wnękowe wiec góra bedzie czekała spokojnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kieniu_2006 09.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Czopuch fajnie, że wkleiłeś te zdjęcia. teraz widzę, jak to będzie w rzeczywistości wyglądało. Też miałem taki plan z pomieszczeniem pod schodami, ale jakoś nie mogłem sobie tego wyobrazić. Dzięki Tobie problem rozwiany A ten malutki kibelek to na pewno zamienimy na pomieszczenie gospodarcze. Straszna klaustrofobia Fakt, że to dopiero tylko plany bo budowę zaczynamy na początku roku, ale nie wydaje się, żeby się mocno zmieniły. Tak przy okazji to wszystkim dziękuję, że mimo budowy, braku czasu i pewnie nerwów macie czas, żeby wklejać zdjęcia, pisać. To są bardzo cenne wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 09.11.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A ten malutki kibelek to na pewno zamienimy na pomieszczenie gospodarcze. Straszna klaustrofobia Fakt, że to dopiero tylko plany bo budowę zaczynamy na początku roku, ale nie wydaje się, żeby się mocno zmieniły. A co do robienia kupy wiecej potrzeba .... hehe a jak sie dwojgu zachce albo imprezka... to musza byc dwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 10.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Wkleję Wam dom mojej ciotki, projekt prawie identyczny. tam klatka schodowa przeniesiona do salonu i kominek przeniesiony. http://images33.fotosik.pl/402/898f60d2c21ec80b.jpg http://images31.fotosik.pl/397/6c395e269106648fmed.jpg http://images35.fotosik.pl/29/c66e050f381d1467med.jpg http://images44.fotosik.pl/29/dcd9082e0c62bcadmed.jpg http://images48.fotosik.pl/29/73e294f80e1db36dmed.jpg http://images33.fotosik.pl/402/a63e8d2d04d319bamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 12.11.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ten malutki kibelek wcale nie jest taki malutki- miesci sie tam sedes, umywalka z szafka poddasze najpierw wydawalo mi sie na projekcie takie malutkie- a teraz jak juz jest realne to wydaje mi sie za duze duze poddasze z potencjalem na ciekawe zagospodarowanie, u nas pozostaje 1 otwarta przestrzenia udalo nam prawie okafelkowac sciany w lazience, pomalowac gruntem i na bialo kuchnie i lazienke- sufity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 12.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 U nas stropy zalane. Za chwilę będą ścianki działowe. I to koniec na ten rok. Potem w kolejności dach... Drodzy lotowicze proszę o uświadomienie, pomóżcie. Napiszcie proszę np. na priv ile kosztuje dach. Ile wydaliście na więźbę, dachówkę itp i robociznę oczywiście. Chcielibyśmy wiedzieć co nas czeka. Tak myślimy, że to będzie duży wydatek ale jakiego rzędu???PozdrawiamyGlamosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kieniu_2006 12.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 I się nam zrobiła mała debata na temat małego, albo i nie takiego znowu małego kibelka Coraz bardziej mnie przekonujecie, że może da się coś z tego zrobić. Zresztą jak postawimy mury to się zobaczy:) Zrobimy test na sucho i wtedy zdecydujemy czy będzie czy nie będzie kibelka. Tylko Wam pozazdrościć budowania. Ja już nie mogę się doczekać lutego, no może marca jak ruszymy z pracami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 jeszcze Ci się przeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 13.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Bardzo dziękujemy za informacje na priva. Trochę nas powaliły ale dobrze wiedzieć co nas czeka. Pozdrawiamy Glamosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 13.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 http://img129.imageshack.us/img129/2362/p1010515te1.jpg to moj piekny stan surowy zamkniety elektryk juz dziala w środku. oby zima byla ciepla Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.11.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 u nas w dniu dzisiejszym zaczynaja dachówke , juz nie moge się doczekac jaki bedzie finał ... poczekamy zaobaczymy . pozdrawiamy Aneta i Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 14.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 mieli zacząć - nie zaczeli - zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 15.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 u mnie weszli z ogrodzeniem frontowym, a w przyszlym tygodniu kostka brukowa rety jak ja juz mam dosc tych sufitow polozylismy kafelki w lazience na scianach, teraz pora na podloge w ten weekend mam nadzieje, ze w koncu pomaluje kuchnie na kolor i zaczne malowanie gruntem wiatrolapu i komunikacji duza ta lotka, duza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 16.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 duza ta lotka, duza! To bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 16.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 widzę że prace idą jak burza tylko gdzie są wasze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adys 16.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 jak myślicie czy na poddaszu zmieszczą się dwa pokoje i łazienka mowa o lote 1 jak nie to mam w planach dużą sypialnię i duży pokój kąpielowy z sauną co o tym pomyśle myślicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 17.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzien dobry,napiszcie prosze w wolnej chwili troche o oknach jakie stosujecie w Lotkach (profile, okucie, kolor i inne parametry). Szukam i szukam, ofert kilka mam, a ceny roznia sie o ok. 5000 zl (miedzy najtansza a najdrozsza). Ilu z Was zdecydowalo sie na drzwi rozwierne z ruchomym slupkiem na taras? Zadowoleni jestescie z tej decyzji?Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 17.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 U nas zastosowalismy okna drewniane w kolorze orzech gori z drewna mahoń-meranti z firmy FILA plus rolety integro z silnikami elektr. radiowymi. drzwi tarasowe sa przesuwne i jest to jest bardzo wygodne rozwiazanie (uzywaja rodzce i sa bardzo zadowoleni) cena za caly komplet z montazem rolet i okien ok 30tyś ( w tym same silniczki do rolet prawie 5 tyś ) jak podliczylem wlasnie koszty SSZ to sie zalamalem:( powiem tylko ze mam "3" z przodu kwoty szesciocyfrowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 17.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jerzyku, cena Twojego SSZ to chyba razem z działką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kieniu_2006 17.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja trochę z innej beczki, ale potrzebuję waszej pomocy. Pisząc wniosek do energetyki jakie zapotrzebowanie na kWh pisaliście?? Ja wpisałem 22 i teraz się zastanawiam czy nie za dużo. Napiszcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts