aneta17 13.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Wstępuję jak najbardziej do Klubu LOTE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 13.11.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Niestety ja do "klubu" nie należę - buduję wg innego projektu dlatego zdjęć LOTE nie posiadam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=519To jest właśnie LOTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.11.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Zierutek-Ty masz już Lote "na żywo"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 13.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Nie, złotko ja mam Agatke (z dom na 5) i w dodatku jeszcze na papierze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No tak, sorry!! Jestem na etapie kupowania projektu i desperacko szukam kogoś kto już wybudował LOTE żeby potem sie nie okazało że to mało funkcjonalna chałupka - a kto będzie wiedział lepiej, jak nie ten, kto już mieszka.....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam wszystkich z ekipy LOTE Jestem dopiero na STARCIE - tzn. kupuję projekt LOTE I - lustrzane odbicie. Byłabym wdzięczna za wszelkie info. dotyczące zmian funkcjonalności tego domu - o zdjęciach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 13.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A oto co znalazłem: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70882&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzięki! Czytam wszystko co dotyczy LOTE - tak to już chyba jest na początku - najlepsze rady praktyczne POZDRAWIAM i jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 13.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Polecam się pamięci wszystkim LOTOWICZOM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.11.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Polecam się pamięci wszystkim LOTOWICZOM!! LOTOwicze na pewno pamiętają już o tobie, ale o LOTE jest osobny wątek, po co się rozdrabniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 14.11.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Bard13 - dzięki za sugestie. Jeśli nie jesteś zainteresowany tematem-to sorry ale nie musisz się dopisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hassasin 14.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A może lepiej by było gdyby odpowiedział ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie, i odpisze na temat, a nie osoba która, da jakieś durne wskazówki zeby wpisac lote do wyszukiwarki, wpisałem zanim napisałem ten post? i co z tego? tematy wymarłe. Nawet jeżeli ktoś w nich pokaże raz na jakiś czas to i tak nikt nie odpowiada...oczekuje rozsadnych odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeczek 14.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam. Zapaleni LOTOWICZE proszę uzbroić się w cierpliwość, jeszcze trochę i bedzie można podziwiać moją chałupkę z dachem. Ciągnie się ta moja budowa - no ale cóż na dobrych fachowców trzeba poczekać. Dach będzie dopiero w grudniu. Pozdrawiam i zapraszam do wątku LOTE którego link był już podawany wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 14.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A może lepiej by było gdyby odpowiedział ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie, i odpisze na temat, a nie osoba która, da jakieś durne wskazówki zeby wpisac lote do wyszukiwarki, wpisałem zanim napisałem ten post? i co z tego? tematy wymarłe. Nawet jeżeli ktoś w nich pokaże raz na jakiś czas to i tak nikt nie odpowiada...oczekuje rozsadnych odpowiedz. Więc Ci odpowiem rozsądnie. Widzisz Hassasin - jesteś tu nowy, wiec masz prawo nie wiedziec jak działa forum A na forum, jest jak w życiu - dostajesz ile dajesz. I obowiazują pewne zasady. A pierwsze przykazanie brzmi: Bedziesz szanował rozmówce swego ! Dlaczego oczekujesz że uczynność innych należy Ci sie jak psu buda? Przymierzasz sie do kupna projektu (zatem i do budowy). Pytasz o zdanie innych - wiec nie jesteś dośwaidczonym budowniczym. Na tym forum jest mnóstwo ludzi o ogromnej wiedzy i doswiadczeniu. (nieskromnie powiem że do nich należę. ). Wiele sie od nich nauczyłem i wielu nauczyło sie odemnie. Pytasz o projekt Lote. Projekt ten należy do lepiej opisanych na forum i wiele jego mankamentów i mozliwosci modernizacji mozna tu znaleźć. Oczekiwałem że najpierw poczytasz a potem podyskutujemy. Też miałbym w tym temacie wiele do powiedzenia (ale z Toba to chyba strata czasu). Uważasz że to tematy wymarłe. Bo co - zmieniła sie technologia czy poglądy? Nie - Tobie sie nie chce czytać. Oczekujesz na gotowe? Uważasz że tego typu rady to "durne wskazówki " i nierozsadne odpowiedzi ? Wiecej pokory - chłopcze. Arogancja do niczego nie prowadzi i nawet jeśli otrzymałes ją w genach - warto nad sobą pracować! To daje wyniki, może nie od razu, ale daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 14.11.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ...oczekuje rozsadnych odpowiedz. Na tym Forum oczekuje się kulturalnych wypowiedzi, jeśli na to Cię nie stać nie doczekasz się rozsądnych odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 15.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Dzięki tomeczek-niecierpliwie będe czekać na fotki bo właśnie zakupiłam projekt LOTE.Pewnie stanę się stałym bywalcem wątku LOTE - jeśli to tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70882&postdays=0&postorder=asc&start=60POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AriAn 15.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Spookojnie... Ja chcę budowac Lote II. naniesliśmy sporo zmian - te o kórych mowa w watku "LOTE z Archipelagu" + zrobiliśmy spiżarkę w kuchni + 2 pokoje z garderobami i schowkiem i łazienka na górze. Plus wiele innych drobiazgow np. zamiast daszku przedłuzenie dachu. Tzn. nasze koncepcje są właśnie u architektki, zobaczymy co jej wyjdzie tez jestem z wroclawia, działkę mam w kotowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 07.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam,Jestem na etapie pozwolenia na budowe LOTE.Zabieram sie do tego od roku ale klamka zapadła i zaczynam wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 08.01.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Cześć jJONAN - no to będziemy chyba na takim samym etapie - ja też zaczynam wiosną budować LOTE - może potem mała wymiana doświadczeń Jedno pytanko-czy myślałaś nad adaptacją poddasza???? jakoś nie mam jeszcze "wizji" co do tej powierzchni (tym bardziej że schody wychodzą po środku ......) POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts