Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A może lepiej by było gdyby odpowiedział ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie, i odpisze na temat, a nie osoba która, da jakieś durne wskazówki zeby wpisac lote do wyszukiwarki, wpisałem zanim napisałem ten post? i co z tego? tematy wymarłe. Nawet jeżeli ktoś w nich pokaże raz na jakiś czas to i tak nikt nie odpowiada...oczekuje rozsadnych odpowiedz.

Witam. Zapaleni LOTOWICZE proszę uzbroić się w cierpliwość, jeszcze trochę i bedzie można podziwiać moją chałupkę z dachem. Ciągnie się ta moja budowa - no ale cóż na dobrych fachowców trzeba poczekać. Dach będzie dopiero w grudniu. Pozdrawiam i zapraszam do wątku LOTE którego link był już podawany wcześniej.

A może lepiej by było gdyby odpowiedział ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie, i odpisze na temat, a nie osoba która, da jakieś durne wskazówki zeby wpisac lote do wyszukiwarki, wpisałem zanim napisałem ten post? i co z tego? tematy wymarłe. Nawet jeżeli ktoś w nich pokaże raz na jakiś czas to i tak nikt nie odpowiada...oczekuje rozsadnych odpowiedz.

Więc Ci odpowiem rozsądnie. :roll:

Widzisz Hassasin - jesteś tu nowy, wiec masz prawo nie wiedziec jak działa forum :wink:

A na forum, jest jak w życiu - dostajesz ile dajesz. :)

I obowiazują pewne zasady.

A pierwsze przykazanie brzmi:

Bedziesz szanował rozmówce swego ! 8)

Dlaczego oczekujesz że uczynność innych należy Ci sie jak psu buda? :o

Przymierzasz sie do kupna projektu (zatem i do budowy).

Pytasz o zdanie innych - wiec nie jesteś dośwaidczonym budowniczym. :wink:

Na tym forum jest mnóstwo ludzi o ogromnej wiedzy i doswiadczeniu. (nieskromnie powiem że do nich należę. :roll:).

Wiele sie od nich nauczyłem i wielu nauczyło sie odemnie.

Pytasz o projekt Lote.

Projekt ten należy do lepiej opisanych na forum i wiele jego mankamentów i mozliwosci modernizacji mozna tu znaleźć.

Oczekiwałem że najpierw poczytasz a potem podyskutujemy.

Też miałbym w tym temacie wiele do powiedzenia (ale z Toba to chyba strata czasu).

Uważasz że to tematy wymarłe.

Bo co - zmieniła sie technologia czy poglądy?

Nie - Tobie sie nie chce czytać. :o

Oczekujesz na gotowe? :o

Uważasz że tego typu rady to "durne wskazówki " i nierozsadne odpowiedzi ? :o

Wiecej pokory - chłopcze. :-?

Arogancja do niczego nie prowadzi i nawet jeśli otrzymałes ją w genach - warto nad sobą pracować! :)

To daje wyniki, może nie od razu, ale daje. :roll:

Spookojnie...

Ja chcę budowac Lote II. naniesliśmy sporo zmian - te o kórych mowa w watku "LOTE z Archipelagu" + zrobiliśmy spiżarkę w kuchni + 2 pokoje z garderobami i schowkiem i łazienka na górze. Plus wiele innych drobiazgow np. zamiast daszku przedłuzenie dachu. Tzn. nasze koncepcje są właśnie u architektki, zobaczymy co jej wyjdzie :)

tez jestem z wroclawia, działkę mam w kotowicach

• 1 month później...

Cześć jJONAN - no to będziemy chyba na takim samym etapie - ja też zaczynam wiosną budować LOTE - może potem mała wymiana doświadczeń :lol:

Jedno pytanko-czy myślałaś nad adaptacją poddasza???? jakoś nie mam jeszcze "wizji" co do tej powierzchni (tym bardziej że schody wychodzą po środku ......)

POZDRAWIAM!!