Piotr i Marzena 06.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Akrimka, jak ja Ci zazdroszczę . Już nie mogę się doczekać, kiedy my zaczniemy Pozdrawiam, Marzena (tym razem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 06.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Marzena:) to jeszcze dołożę z przedwczoraj http://lh5.ggpht.com/_kFjGNF-Vk-g/Sdjk3tUSvbI/AAAAAAAABNI/UJ_J1n7EsaQ/s640/DSC03346.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 07.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Od piwnicy aż po dach Niech radośnie rośnie gmach Naszym snom i twoim snom ... Niech się mury pną do góry Kiedy dłonie chętne są Budujemy betonowy, nowy dom A tak mnie jakos naszlo jak patrze na fotki Akrimka... Gratuluje postepow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dreamsunn 08.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich na Forum, jako że już rozpoczęłam budowę naszego cudnego Lote II ze dwu spadowych daszkiem pora na włączenie się do dyskusji. Obecnie jestem na etapie zamawiania okienek - zdecydowaliśmy się z małżonkiem na okna dwu kolorowe białe w wewnątrz - ciemny brąz --( aa prawie czarne z zewnątrz) Firma Profi z Oławy cena 7 okien i 8 drzwi balkonowych z roletkami zewnętrznymi koszt 1300zł. dla nas przystępna inne firmy od 18-25 tys A i jeszcze wspomne że w ofercie jest rownież brama - kolor identyczny jak okna:) Zdjęć na razie nie dodaje bo same mury tylko mam nadzieje że za dwa miesiące już cały dam będzie w okresie słońca stał javascript:emoticon('') pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 08.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dreamsunn, To bardzo tanio za te twoje okna, mi wstępnie policzyli 11.000 tys za same okna bez rolet i bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dreamsunn 08.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Oczywiście brama w ofercie ale za dodatkową oplata - 5300 wraz z napędem. Co do ceny okienek Pan właśnie przesłał mi nowy cennik i z 12 tys zrobiło sie 21 tys ttylko że w tym zmiana drzwi balkonowych z uchylnych na przesówane oraz dodał silniki napęd + pilot do rolet:) w każdym razie to już nie tak tanio('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 08.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 to jest bardzo tanio bo ja za taki zestaw z roletami z silnikami i pilotem zaplacilem 31000 tyle ze ja mam drewniane z drewna Meranti (chyba tak to sie pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 08.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja znalazłąem brame segmentowa z montazem 7%vat za 4700. Rozmiar to 5000x2150, be napedu, napęd za dodatkowe 900zł, A Wiśniewskiego w tym rozmiarze w kolorze kosztuje z napędami jakies 8tyś., wiec roznica spora. Co do okien to ja raczej plastiki, bez rolet, 5kmorowe oczywście dość sprawdzonej firmy Maszrol z Tczewa. Obecnie czekam jeszcze na wyceny z 2 miejsc i wtedy zobaczymy. Są dopłaty za np obłe kształty profili czy kolor ale to chyba wszędzie. Czy rolety można dołozyć pozniej jak nie mam skrzynek w nadprożach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AriAn 12.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Akrimka ... A czy segnenty są ocieplane (jakiej grubości) . I czy mozna prosic o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 12.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 akrimka mozna dolozyc pozniej rolety takie zewnetrzne ale puszki sporo wtedy wystaja. ja tez nie mialem rolet w nadprozach przez moje niedopatrzenie (nie znalem sie) a kiero budowy nic mi nie powiedzial ze to juz na etapie murowania scian trzeba uwzglednic. zastosowalem wiec rolety typu integro, ktore mozna ukryc w ociepleniu ( ja dalem 15cm welny i sie schowaly) ale zakladac trzeba odrazu z oknami zeby je zespolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 14.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Akrimka ... A czy segnenty są ocieplane (jakiej grubości) . I czy mozna prosic o namiary? Z tego co wiem to segmrenty sa napewno ocieplane. Dodatkowo jakieś wzmocnia maja być. Mam zamiar wybrać sie do gościa do Starogardu Gdanskiego i osobiście to zobaczyć. Jak by coś to jego aukcja: http://allegro.pl/item605375661_brama_garazowa_5000x2150_segmentowa_nowosc.html Dam znać co i jak po oględzinach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annajani 14.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 cześć czy ktoś z was adaptował poddasze dla Lote 1, jak rozmieszczaliście okan połaciowe i pomieszczenia na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 14.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Drodzy Lotowicze U nas robota wre. Folia położona, wnoszona jest dachówka, rynny już kupione. Niedługo nasz Lotek będzie zadaszony. Ale już wygląda pięknie. Ma już swój kształt. Chętnie byśmy zaprezentowali naszego Loteczka ale nie umiemy wklejać zdjęć. W poprzednim roku Kasiam podawała instrukcję na wklejanie zdjęć na forum ale nam się nie udało.... Może ktoś ma łatwy sposób. Pozdrawiamy i życzymy owocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurki 15.04.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witam mam pytanie ile płaciliście za adaptację projektu??? mamy mało zmian ale nie wiem czy cena 18oo zł to ie za dużoz góry dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 15.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Za adaptację płaciliśmy 1000zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 16.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Za naszą adaptację płaciliśmy 2000 zł - nie dużo zmian - (kujawsko-pomorskie)Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurki 16.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witamy wszystkich Lotowiczów, my również dołączyliśmy do grona lotkowiczów wybraliśmy wersję II. Na razie jesteśmy na etapie załatwiania spraw papierkowych i pozwolenia na budowę. Kierownik budowy zażyczył sobie 6 000 zł, to chyba zbyt dużo.Jak myslicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 16.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Maksymalnie 2 tys. - takie jest moje zdanie. Zadzwon do innego, osob z uprawnieniami jest cala masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 16.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mój wziął 1500 zł. 6000 tys to stanowczo za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 17.04.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 6000 zł to zbyt dużo My zapłaciliśmy 2000 zł ale zainteresowanie naszego inspektora pozostawia wiele do życzenia. Ale 6000 to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts