AriAn 08.01.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 My projektujemy z zaadaptowanym poddaszem - dwa pokoje z garderobą, łazienka i schowek (nad garażem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hassasin 09.01.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witaj arian. Ja buduje lote II, tz. kupiłem już projekt i na wiosne startujemy. Teraz czekam na pozwolenie. PozdrZdjecia, rzeczywiscie były by na miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 10.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Cześć MICKI,Na poddaszu chciałaby wygospodarować 2 pokoiki i łazienke ale nie wiem jeszcze jak.Na dole otworzyłam kuchnie na salon i poswieciłam jeden pokoj na większa łazienke i garderobe przy sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 14.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Hej jJONNA! DZIĘKI ZA POMYSŁ! - pytałam o poddasze bo mam zamiar zrobić jedno pomieszczenie - taka przestrzeń do zabawy dla dzieci ale za bardzo nie jestem pewna efektu bo po środku wychodzą schody - no i komin! Może ktos już ma "zamieszkałe" poddasze LOTE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebagood 15.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam! My będziemy budować wg. projektu LOTE II. Nasze zmiany to wydłużenie garażu, adaptacja poddasza (2 pokoje, łazienka i garderoba). Bedziemy budoać w technologii Izodom2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AriAn 15.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Sebagood czy pokazalbyś, jak macie te górę rozwiązaną, bo my też w Lote - II -L mamy zaprojektowane 2 pokoje z garderobą i łazienke, ale coś za mala łazienka...Co to za technologia izodom2000?I gdzie się budujesz? czy wszyscy wydluzacie garaż? Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia23 16.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witajcie! Nam rozniez podoba sie projekt Lote - wersja II. Jestesmy jeszcze przed zakupem projektu, ale chyba juz jestesmy zdecydowani Super byloby gdyby Ci, ktorzy maja juz Lote w budowie, od czasu do czasu wkleili jakis fotki Jak rozwiazujecie sprawe ogrzewania i ewentualnego skladowania paliwa stalego? My myslimy o wydluzeniu garazu i wygospodarowaniu tam powiekszonego o to domowe pomieszczenie gospodarcze.. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebagood 16.01.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jak tylko odbiorę moją pożyczoną w tej chwili cyfrówkę to zrobię fotkę wstępnej adaptacji poddasza. Dlaczego garaż dłuższy ? - tak wyszło z moich obliczeń po uwzględnieniu długości samochodu i wygospodarowaniu miejsca coby można się swobodnie poruszać przed czy za pojazdem, wstawić jakieś półki itp., dokładnie wydłużyliśmy o 90 cm ( jedną odległość między krokwiami). Materiał do budowy, no cóź wybraliśmy może niezbyt popularny http://www.izodom2000polska.com/ mam rzetelnego wykonawcę który postawił w tej technologii kilkadziesiąt budynków i dobre opinie od znajomych którym tneże budował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 17.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Sebagood - ja osobiście będę niecierpliwie czekać na te fotki poddasza Wprawdzie mam LOTE )(nie II) ale niewielkie są różnice pomiędzy nimi.POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 20.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Jeszcze dwa pytanka w sprawie LOTE I - z czego Lotowicze budujecie stropy?? Czy ktoś już wybudował stan surowy bo chodzi mi o okno w pokoju od strony elewacji garażu - tzn o pokój w którym jedno okno jest właśnie od str. garażu a drugie od str. tarasu. Zastanawiam się właśnie nad oknem od str. garażu czy może nie zrezygnować z niego..??? Może wystarczyłoby tylko jedno od str. tarasu??? Może ktoś mi pomoże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia23 27.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witaj, my co prawda dopiero zostalismy szczęśliwymi posiadaczami projektu, wiec moge wyrazic tylko własną opinie i poki co, jedynie przemyslenia i plany, ale tez postanowilismy zrezygnowac z okna w tym pokoju i zostawiamy tylko to wychodzące na taras. Co do tropu niestety nie jestem w stanie poki co nic doradzic Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaaa 12.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Czy ktos wybudowal LOTE z Archipelag?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaaa 14.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witamy wszystkich LOTOWICZOW:)My wlasnie zamowilismy projekt! Jak dlugo idzie taki projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia23 14.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witaj! My otrzymalismy gotowy projekt prawie dokładnie tydzień po jego zamówieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaaa 14.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witaj! Dzieki za odpowiedz. Jesli mozna wiedziec to w jakiej miejscowosci sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia23 15.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bedziemy sie budowac w okolicach Torunia, a gdzie Wy zamierzacie postawic Wasza Lote? Macie juz pomysly na jakies zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaaa 15.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam! My budujemy (zamierzamy) okolice Lodzi. chcemy zmienic rozstawienie okien po bokach domu i wstawic okna na poddaszu.Dzis zalatwialam papierkowe sprawy,przylacza i geodete (peka mi glowa:) ) . A Wy na jakim etapie jestescie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia23 16.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witaj! jestesmy na podobnym etapie Mam nadzieje, ze szybko nam pojdzie, na ten rok planujemy co prawda tylko fundamenty, ale te wszystkie papierzyska to jednak nic miłego tez zmieniamy rozstawienie i ilosc okien i wydluzamy garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaaa 20.03.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Czy ktos wie co sie dzieje z Tomeczkiem? Tomeczek jesli jeszcze sledzisz forum to sie odezwij i napisz co tam u Ciebie!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 21.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Też byłabym ciekawa co z nim, bo przecież on chyba najbardziej jest zaawansowany z frontem robót LOTE- może nawet już w nim mieszka............??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts