basiaxxx 21.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Śliczne te lotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominopower 21.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dziękuję za odpowiedź. Muszę jeszcze poczekać do końca roku z decyzją. Lotkę zobaczyłem pół roku temu i ciągle mam w pamięci. JerzyQ - szczęściarzu, czekam na fotki od frontu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 24.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Oto pierwsza próba wklejenia zdjęcia naszego Lotka: http://images50.fotosik.pl/130/8a40d522ba1ede6amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 24.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Udało się, więc tak wygląda Lotek pod Bydgoszczą, następne etapy już będą udokumentowane. Pojutrze będą już zdjęcia z okienkami.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 24.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Glamosie Fajnie fajnie:) Ładny dach i kominy. czekamy na dalsze zdjęcia Nam się Lotek wydaje coraz większy.. kawał chałupy będzie. Robimy schody wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 31.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Cześć u nasi dokończyli ścianki działowe na parterze. z kuchni mam wejście do magazynku/spiżarki.http://lh3.ggpht.com/_kFjGNF-Vk-g/SiBc_1DfXjI/AAAAAAAABtA/z-WfgH2HS3M/s512/DSC00019.JPG i zrobiliśmy z mężem schody wejściowe: http://lh5.ggpht.com/_kFjGNF-Vk-g/SiJ7g8pHStI/AAAAAAAABug/Pnn7nXpVFhU/s512/DSC00012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 01.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 JarzyQ, napisz prosze jak wykonales hydroizolacje tarasu. Inni tez niech sie pochwala. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisa 04.06.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 u nas podłogi zrobione, teraz schną ściany i potem gładzie i cała cała reszta, juz nie moge sie doczekać kupowania kupaowania i kupowania wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 04.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 hydroizolacja...sciany fundamentowe tarasu zostaly pomalowane dysperbitem i tyle, a caly taras od domu jest oddzielony takim jakims styrodurem, ale to standardowa izolacja law fundamentowych domu. i to tyle u nas zaczela sie wykonczeniowka...najpierw scianki szkieletowe w kuchni potem sufity kafle itd kominek juz stoi...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 06.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 WitamU nas praca wre.... ocieplenie jest, robią się tynki zewnętrzne, prąd, system alarmowy, a we środę wchodzą tynkarze wewnętrzni... coraz ładniej.Jerzyku czy możesz napisac jaką szerokośc mają twoje opaski wokół okien. też takie palnuję a twoje są zgrabne... A czy możesz wkleic zdjęcie ściany łazienkowej???????Pozdrawiamy[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 07.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 JarzyQ, napisz prosze jak wykonales hydroizolacje tarasu. Inni tez niech sie pochwala. Dziekuje. Ja planuje podobnie jak JarzyQ, tzn, taras dokładam do ocieplonego styropianem z siatka i klejem oraz pomalowanego dysperbitem fundamentu. Taras wylewam 4cm niżej niż poziom posadzki w domu, na wierzch pod płytki pójdzie pewnie "folia w płynie" i gotowe. Ściany zewnętrzne tarasu te z bloczków - otynkuje i zamaluje "czernidłem" i będzie tak czekać na obłożenie razem z całą elewacją. Nie planuje wylewek wyrównujących, mam zamiar płytę zrobić równo, zrobię zacierkę jeśli będzie potrzeba od razu na świeżo. Za schody mój majster mnie pochwalił.. wiec tarasu nie planuje spartaczyć.. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 07.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 musze zmierzyc moje opaski bo niepamietam jakie w koncu zrobilismy bo wersji bylo ze 100 a propos zdjecia sciany lazienkowej...rozumiem ze ma byc zdjecie z zewnatrz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 08.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jerzyku Jeżeli możesz to oczywiście z zewnątrz, aby zobaczyć jak się opaski układają przy oknach łazienkowych. Musimy się decydować na parapety zewnętrzne To już???? Jakie parapety zew. zakładacie?? Które są ciche, trwałe?? Jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajaczka 08.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja mam parapety wewnętrzne i zewnętrzne z marmuru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 08.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja mam parapety wewnętrzne i zewnętrzne z marmuru. Pozdrawiam NO no... maremurek.. Myśle ze sa takie specjalne płytki z rantem na parapety, można z blachy aluminium malowanej proszkowo, można kamień, myślę ze zależy co komu pasuje i jaka zasobność portfela.. Czym malowaliście wystające elementy więżby - słupy np, jakie środki polecacie do impregnacji dekoracyjno zewnętrznej? II sprawa czy ktoś mógł by mi podać wysłać na e-mail zestawinie elementów elektrycznych, chciałbym sie w hurtowni3ach rozejrzeć jakie ceny i co oferują ale nie wiem o jakie ilości pytać, puszek, kabli, rurek osłonowych. Może być skan faktury. Zostawiam kontakt. [email protected] Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 09.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jezeli mozna to sie do prosby Akrimka przylacze.W sprawie elektryki, oczywiscie. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 09.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja wszystko co drewniane na zewnatrz malowalem takim lakierem firmy 3V3 (albo V3V) kolor zloty dab..polecili mi ja nasi fachowcy od podbitki...jak zrobie zdjecia okien lazienkowych to wkleje od razu pozdrawiam ps dzisiaj polozyli kafle na podlodze w kuhni :0:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 09.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 w KUCHNI przez ch oczywiscie cos sie C blokuje od rozlanej COLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 09.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Teraz etap tynku, bo ocieplanie dobiega końca i musimy się zdecydowac na tynk. majstry polecają mineralny a na to farbę silikonowa albo silikatową. Co Wy wybieracie?? Jerzyku, Twój lotek jakim tynkiem pokryty?? Możesz zdradzić jaki to kolor i producent?/ Czy Twoje okna to złoty dąb czy raczej orzech lub mahoń, bo na zdjęciu wyglądają inaczej niż złoty dąb, ciemniej.Jutro wchodzą tynkarze wewnętrzni. Coraz ładniejsza ta lotkowa skorupka...Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 09.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 U mnie tynk silikonowy (caparola, muskat 18), ptaki robia duze kleksy wiec juz potrzebowal szorowania, polecam.Wszystko co mialem w drewnie, a nie dotyczylo wiezby dachowej, zamienilem na murowane. Parapety zewnetrzne - blaszane kolor grafit. Nad wewnetrznymi sie zastanawiam, moze ktos ma drewniane? Jak sie sprawdzaja w codziennym uzytkowaniu?Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts