Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Więcej treści na stronie = mniej stron.

kgadzina

Recommended Posts

Rzecz jak w tytule. Dziękujemy Redakcji za rozszerzenie pojemności stron, dzięki czemu czytać się będzie więcej naraz.

Ale jeszcze prośba do Redakcji: czy możecie zrobić tak, żeby po dopisaniu nowego posta ładowała się nie pierwsza a ostatnia strona (czyli ta z najświeższym - właśnie wysłanym postem) bo to ciągłe przeładowywanie kompa kosztuje nas czas (i oczywiście pieniądze, których nigdy za wiele).

Bardzo bardzo prosimy.

A ja jak zwykle stanę okoniem :grin: Nie podoba mi się!!!

Spróbujcie otworzyć dziennik Alicjanki, wszystko zmieścili na jednej stronie. Żeby dojechać do końca potrzeba ze 3 minuty.

To ukłon w stronę "modemowców"?

Jeżeli ma tak pozostać, to nie mogłoby się otwierać na ostatnim poscie danej strony :eek:

Redakcjo kochana, powiększenie ilosci wiadomości na stronie spowodowało zwiekszenie jej obietości, a co się z tym wiaże i dluższy czas wczytywania.Ja mam SDI i to czuję, ale ci na modemach-wyrazy wspolczucia.Moze zmnieniejszyc ilośc wiadomosci o polowe. Czekanie na wczytanie strony bardzo sie wydlużyło i jest lekko denerwujące.Bardzo proszę

pozdrawiam Michalus

Witam wszystkich,

A ja moze troche z innej beczki (watku) ale chyba na temat. Kochana Redakcjo, czy mozliwe byloby zrobienie forum w wersji off-line?, Wowczas kazdy z nas mogly miec wszystkie watki u siebie w komputerze, bez wzgledu na ich dlugosc i objetosc oraz dostep (lub czasowy jego brak) do internetu

Pozdrowienia

Z moich doświadczeń z prowadzenia forum wynika, że optymalna ilość to ok. 40..50 postów na stronę. Poprzednio było za mało - teraz chyba daliście za dużo. Szybkością się nie przejmuję (mam stałe) ale strony są już (chyba) przydługie.

Jeszcze jedna prośba - jeśli jest to możliwe w tym systemie forum - czy podczas pisania nowego tekstu jest możliwość podglądu kilku ostatnich postów?

On 2003-02-28 16:35, Majka wrote:

A ja jak zwykle stanę okoniem :grin: Nie podoba mi się!!!

Spróbujcie otworzyć dziennik Alicjanki, wszystko zmieścili na jednej stronie. Żeby dojechać do końca potrzeba ze 3 minuty.

To ukłon w stronę "modemowców"?

Jeżeli ma tak pozostać, to nie mogłoby się otwierać na ostatnim poscie danej strony :eek:

Majko, a próbowałaś klawiszem "end" ? :smile: