kgadzina 28.02.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Rzecz jak w tytule. Dziękujemy Redakcji za rozszerzenie pojemności stron, dzięki czemu czytać się będzie więcej naraz. Ale jeszcze prośba do Redakcji: czy możecie zrobić tak, żeby po dopisaniu nowego posta ładowała się nie pierwsza a ostatnia strona (czyli ta z najświeższym - właśnie wysłanym postem) bo to ciągłe przeładowywanie kompa kosztuje nas czas (i oczywiście pieniądze, których nigdy za wiele). Bardzo bardzo prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.02.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Ja też bardzo proszę i dzięki za łatwiejsze czytanie wątków. A tak na marginesie - niby piątek i powinna nas ogarnąć jak zwykle głupawka - a tu 53 osoby na Forum !!!! No, no, no - jak my się tu wszyscy mieścimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Staramy się tę funkcję poprawić. Pozdrawamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.02.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 no proszę Redakcji również nie śpieszno do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 A ja jak zwykle stanę okoniem Nie podoba mi się!!! Spróbujcie otworzyć dziennik Alicjanki, wszystko zmieścili na jednej stronie. Żeby dojechać do końca potrzeba ze 3 minuty. To ukłon w stronę "modemowców"? Jeżeli ma tak pozostać, to nie mogłoby się otwierać na ostatnim poscie danej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 28.02.2003 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Redakcjo kochana, powiększenie ilosci wiadomości na stronie spowodowało zwiekszenie jej obietości, a co się z tym wiaże i dluższy czas wczytywania.Ja mam SDI i to czuję, ale ci na modemach-wyrazy wspolczucia.Moze zmnieniejszyc ilośc wiadomosci o polowe. Czekanie na wczytanie strony bardzo sie wydlużyło i jest lekko denerwujące.Bardzo proszępozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 28.02.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Witam wszystkich,A ja moze troche z innej beczki (watku) ale chyba na temat. Kochana Redakcjo, czy mozliwe byloby zrobienie forum w wersji off-line?, Wowczas kazdy z nas mogly miec wszystkie watki u siebie w komputerze, bez wzgledu na ich dlugosc i objetosc oraz dostep (lub czasowy jego brak) do internetuPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 01.03.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Z moich doświadczeń z prowadzenia forum wynika, że optymalna ilość to ok. 40..50 postów na stronę. Poprzednio było za mało - teraz chyba daliście za dużo. Szybkością się nie przejmuję (mam stałe) ale strony są już (chyba) przydługie. Jeszcze jedna prośba - jeśli jest to możliwe w tym systemie forum - czy podczas pisania nowego tekstu jest możliwość podglądu kilku ostatnich postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 01.03.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Teraz jest lepiej : wiecej tresci za jednym wczytaniem. Czas wczytania strony niepowinien duzo zalezec od ilosci tresci bo same znaki nie zajmuja znow tak duzo miejsca. A jak sie juz wczyta strone to mozna przeciez ja szybko przewinac lub skoczyc na sam koniec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 03.03.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 On 2003-02-28 16:35, Majka wrote: A ja jak zwykle stanę okoniem Nie podoba mi się!!! Spróbujcie otworzyć dziennik Alicjanki, wszystko zmieścili na jednej stronie. Żeby dojechać do końca potrzeba ze 3 minuty. To ukłon w stronę "modemowców"? Jeżeli ma tak pozostać, to nie mogłoby się otwierać na ostatnim poscie danej strony Majko, a próbowałaś klawiszem "end" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Nie Nie wiedziałam, że do tego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 03.03.2003 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Oto windowsy!!!!!!! Bo przecież żeby zamknąć komputer należy wybrać opcję START :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.03.2003 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 O! Redakcja znów zakombinowała z ilością postów na stronach. Teraz jest ich mniej niż ostatnio, ale więcej niż przedostatnio. Modemowcy (to również ja tylko wieczorami) będą wdzięczni.http://www.smilies.nl/happy/xyxwave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.03.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Mamy nadzieję, że teraz jest optymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.03.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Teraz juz jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts