Slawek 1719499182 06.09.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Magdalenka, to nie beda 3 wiaderka - do podajnika wchodzi na raz 200 kg! - nie wiem, czy nie znienawidzisz takiej roboty po pierwszym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość John 13.09.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Przerobiłem piec opalany węglem tradycyjnym na opalany miałem. Czy mugł by mi ktoś podpowiedzieć jak i gdzie ustawić dysze które dopalają gazy (tzw. powietrze wtórne). A może zna ktoś jakieś ciekawe strony w internecie gdzie można zobaczyć przekrój pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość MonikaI 10.12.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 CześćWiosną zamierzam zakładać instalację grzewczą, problem w tym, że jeszcze nie wiem jaki rodzaj wybrać. Był pomysł na olej opałowy, póżniej na gaz, a ostatnio w Muratorze przeczytałam o peletach. Wiem, że instalacja i zakup kotła nie są najtańsze, ale mnie najbardziej interesuje opinia osoby która już ogrzewa dom peletami.Jakie są zalety a jakie wady. Prośba do RINOCzytałam kilka twoich opini na temat kotłów na pelety, może znasz osobę która ogrzewa dom peletami i chętnie by się podzieliła swoim doświadczeniem. Podaje swój adres mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts