michalwdowski 16.06.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A czy zdradzisz nam jaki jest powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_k 16.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A czy zdradzisz nam jaki jest powód? Pewno chce zobaczyć jak te wasze cuda wyglądają Ja też chętnie porównam z konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agraf 16.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam Wszystkich. W ten piątek (19.06) jadę odbierać wymienniki. Mrq i Pitt wy zgłaszaliście odbiór osobisty, czy macie możliwość odebrania wymiennika tego samego dnia? Wymiary 1 skrzyni ( dł. 70 cm X wys. 55 cm X szer. 46 cm ) Tak jak obiecałem do kogo się da zawiozę osobiście. Plan mam taki aby wyjechać rano żeby dotrzeć do fabryki ok 8-9. Załadunek wymienników Potem kolejno do agraf - wadowice pavvelb - kraków jarek-forum- kamyk cybzolw - lódź koledzy dzabij, andry, sali postaramy się zgrać z Depi'm przy okazji odbioru wentyli. arti.sa niestety krasnystaw jest mi nijak po drodze więć proszę o decyzję czy mam wysłać kurierem czy pofatygujesz sie do mnie do Pionek? mrq, pitt, agraf, pavvelb, jarek-forum, cybzolw - czy piątkowy termin odpowiada wszystkim? Pozdrawiam Michał Niestety gdzieś do połowy przyszłego tygodnia nie ma mnie w domu i w związku z tym mam prośbę,czy mógłbyś na razie wziąć wymiennik do siebie i wysłać go do mnie kurierem w późniejszym terminie ? Niestety teraz mam okazjonalny dostęp do netu, więc po niedzieli odezwę się to Ciebie na priv. Pozdrawiam Agraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwdowski 16.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 agraf proszę sprawdź priv. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 17.06.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mnie też nie ma na liście a też jestem za jak najwcześniejszym zamknięciem zamówienia. Ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 17.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja mogę gdzieś podjechać jesli będzie trzeba. Do Łodzi ponoć jest dobra droga Kto jest jeszcze z mojego stolicznego rejonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwdowski 17.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Depi kiedy odbierasz wentylatory? Mogę podjechać po wentle dla mnie i podrzucić Ci dwa wymienniki ( podobno andry jest umówiony na odbiór od Ciebie) Dodatkowo jest jeszcze jeden wymiennik do wawy i piastowa Pozdrawiam Michał Ps. Jak zmagania z alarmem? Chętnie posłucham twoich rad bo sam też będę montował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 18.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Michał do mnie jednak kurier - nie mam czasu osobiście chyba, że niedziela. A może dało by radę gdybyś odebrał wentyle od Depiego to podskoczyłbym do Pionek? Nie wiem jak planujecie i kiedy będą te wentyle bo miałem przeprowadzkę i dzisiaj przenieśli net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwdowski 18.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie przeszkadza mi w niedzielę jeżeli dasz znać wczesniej. Generalnie w fabryce odradzali korzystanie z firm kurierskich ze względu na możliwość uszkodzenia wymiennika - decyzję pozostawię Tobie. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavvelB 19.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jestem akurat za granicą, ale z tego co się dowiedziałem to mój wymiennik już jest na miejscu Michał, wielkie dzięki za organizację zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 19.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja mogę gdzieś podjechać jesli będzie trzeba. Do Łodzi ponoć jest dobra droga Kto jest jeszcze z mojego stolicznego rejonu? jakbyś mógł to mój wymiennik bym odebrał od Ciebie z wentylami ? lub może macie inne propozycje. przepraszam za opóźnone zainteresowanie, ale nie dostawałem powiadomień tylko o tym wątku Michał dzięki za załatwienie zakupu - czy pieniędzy starczyło bo kursy walut dość mocno szalały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cybzolw 20.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Michał jeszcze raz dzięki za wczorajszy ( a raczej już dzisiejszy - w końcu byłeś u mnie o 1:30 ) transport. Jak tam o której dojechałeś do domku i ile kilometrów zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavvelB 20.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Pewnie jeszcze odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woykr 20.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 bedzie sie działo juz niedlugo.... oj bedzie... jak juz wszyscy zaczna realizowac swoje wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwdowski 20.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam wszystkich Bilans wczorajszego dnia 1500km 25 godzin jazdy wraz z przystankami 2 hot-dogi na orlenie Pitt jeszcze raz wielkie dzięki za Twoją pomoc Sali proszę o jakiś kontakt (najlepiej nr tel)- jutro wybieram się do warszawy Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam wszystkich, Ja także niestety nie dostaje powiadomień z tego wątku, więc czasem zapominam zajrzeć. Wentyli na razie brak - jak się coś zmieni to dam cynk. Co do wszelkich przechowań u mnie to nie ma problemu - mam baaaardzo dużo wolnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agraf 23.06.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 michalwdowski dzisiaj odebrałem mój wymiennik z umówionego miejsca.Jeszcze raz dziękuję za dowiezienie! Daj znać ile trzeba Ci dopłacić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woykr 25.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 DEPIsprzedawca wentyli poinformował że jeszcze ich nie ma ?? Czy poprostu nie daja znaku zycia narazie ?? Dziwne ze taka firma tak dlugo realizuje zamowienie (prawie jak by robili te silniki na indywidualkne zamowienie) Sory ze tak marudze ale chcialem zdazyc zlozyc to ustrojstwo przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.06.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Sory ze tak marudze ale chcialem zdazyc zlozyc to ustrojstwo przed zimą Wyluzuj - jest czerwiec. Poza tym Twoje i tak przyjdą na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 26.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 witam też mam chęć na taki własnej produkcji rekuperator , tylko trochę inaczej to widzę u siebie, z powodu braku miejsca na reku w domku (coś by się znalazło, ale z wyciszeniem byłby problem, a cisza to priorytet), myślę o takiej konstrukcji: w domku na poddaszu tylko wymiennik (nawet spory się zmieści), na zewnątrz GWC rurowy, a na wlocie do rury wentylator dmuchający powietrze (ten wlot w wolnostojącym budynku gospodarczym), wywiew bez wentylatora (nadciśnienie i grawitacja) konstrukcja prosta i niezawodna, ale czy ten jeden wentylator pociągnie to wszystko? myślę o tych co macie w swoich reku, tylko nie wiem: R3G 220 czy R3G 190, (większy spręż czy większa wydajność)? czy jest różnica w wydajności (sprężu) w zależności, czy wentylator ciągnie lub dmucha? pozdrawiam i mam nadzieję podłączyć się za jakiś czas pod grupowe zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts