gregor.se 11.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Mam zamiar zainstalować w swoim domu kocioł z zasobnikiem-LING COMBI firmy Klimosz.Nie jestem, co do tego, w stu procentach zdecydowany, w związku z czym szukam wszelkich opini na jego temat. Czy mógłby ktoś, kto ma w tym kierunku wiedzę, lub używał go chociażby sezon, opisać co o nim myśli, jakie ma wrażenia podczas jego eksploatacji,chciałbym wiedzieć na ten temat jak najwięcej, ponieważ-nie ukrywam, jest to dość spory wydatek, ażeby kupować go "w ciemno" z poważaniem-grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 11.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 jeżeli go kupisz napewno będziesz zadowolony zainstalowałem już ich kilka i moi klienci byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor.se 11.05.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witaj MARIOBROS35zamontowałeś ich kilka-czyli ten określony model, czy ogólnie kocioł z podajnikiem?Masz opinię pozytywną na ten temat-to cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 11.08.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja zamontowałem kilka dni temu, był już odpalony, zobaczymy jak w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G 07.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam,mam taki kocioł i zauważyłem, że ma on szparę. Część żeliwna górna tam gdzie styka się z częścią dolną stalową ma szparę na całym obwodzie. Nie jest to niczym uszczelnione. Jak to wygląda u innych użytkowników tego kotła?pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk3 07.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 witam nie wiem czy ma szczeline miedzy górną częscia żeliwna a dolna stalową, tylko w czasie rozpalania strasznie mi z niego dymi (jakby spod drzwiczek zamykajacych poszczególne wejsia, ale po rozpaleniu eko groszku idzie ok , już dwa razy opaliłem ciekawe jak będzie pierwszej zimyps ile macie kupionego groszku ja mam do ogrzania ok 200m2 i kupiłrem 6 ton WYSTARCZY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 10.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Podajcie jakie macie nastawy i jak się wam pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts