Klementyna 12.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 szczęśliwi posiadacze oczyszczalniproszę pomóżcie , bo muszę zrobić projekt, a zupełnie nie wiem jak powinien on wyglądać. Kolega mi zrobi, ale musi wiedzieć jak.Czy ktoś mógłby mi przesłać swój projekt, dam maila na privaja mam oczyszczalnię firmy JPR kupioną w sklepie, bez projektuz góry dziękipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 12.05.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ja nic nie projektowałem. Oczyszczalnia jest typowa. Gmina odebrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 12.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 szczęśliwi posiadacze oczyszczalni proszę pomóżcie , bo muszę zrobić projekt, a zupełnie nie wiem jak powinien on wyglądać. Kolega mi zrobi, ale musi wiedzieć jak. Czy ktoś mógłby mi przesłać swój projekt, dam maila na priva ja mam oczyszczalnię firmy JPR kupioną w sklepie, bez projektu z góry dzięki pozdrawiam Najlepiej zapytaj w swojej gminie, niech pokażą Ci jakiś projekt, to oni wiedzą najlepiej czego wymagają; ja budowałem na zgłoszenie / był taki okres/ więc projektu nie wymagali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 12.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Mam takowy projekt - bo gmina wymagała. Walczyłem z nimi długo ale w końcu musiałem daćza wygranš.Mam go niestety jedynie w formie papierowej, więc raczej trudno mi będzie przesłać. Ale chętnie go streszczę. Podpisać go musi kto, kto ma uprawnienia do projektoweania instalacji sanitarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts