cerber1 12.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam! To mój pierwszy post na tym forum. Buduję drugi dom w życiu. Jednak poprzedni budowany był w zupełnie inej rzeczywistości i technologii, więc doświadczeń z poprzedniej budowy raczej nie wykorzystam. Na mojej działce stał stary drewniany dom. Został rozebrany. Nie zgodzilem się jednak na zakopanie studni, choć prawie każdy mi to doradzał. Ponieważ działka była "ogólnodostępna" przez dłuższy czas, do studni wandale powrzucali gruz i drewno. Wstępnie zostało to uprzątnięte. Jednak chciałbym doprowadzić wodę w studni do stanu, aby mogła być wykorzystywana do mycia. Jak się za to zabrać i kto to robi? Nie chodzi mi o pogłębienie bo wody w studni jest pod dostatkiem. Może macie również namiary na ekipę koło Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/53758-jak-poprawi%C4%87-jako%C5%9B%C4%87-wody-w-studnii-kto-mo%C5%BCe-to-zrobi%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts