Bartt 01.03.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Wydawało mi się, że wystarczy tylko podpis architekta. On twierdzi, że muszą być jeszcze podpisy instalatorów od wody-kanalizacji, prądu i inst. grzewczej. Czy sam podpis architekta nie wystarczy - co macie na swoich projektach? Pytam, bo zasłania się oporem instalatorów próbując podbić cenę, a właściwie sam rozprowadziłem już wszystkie instalacje na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Jeżeli projekt gotowy to nie musi być podpisów (bo już są), jeżeli projekt na zamówienie to muszą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 01.03.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Muszą byc podpisy.Rowniez przy projektach gotowych,przeciez w nich są tylko instalacje wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 01.03.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Witam.Architekt jak również inni projektanci mają uprawnienia do projektowania w swoich specjalnościach. I na projekt branżowy należy mieć odpowiednie uprawnienia. Tak więc każdy projekt branżowy powinien byćopatrzony podpisem projektanta w danej specjalności.Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 On 2003-03-01 16:04, mc wrote: Muszą byc podpisy.Rowniez przy projektach gotowych,przeciez w nich są tylko instalacje wewnętrzne. mc, nie zrozumiałeś mnie. W projekcie gotowym branzowcy już sie popodpisywali, w tym sensie nie trzeba ich podpisów. an. drugi od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts