Anaor 23.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ale to ciekawe, i co dalej jak to się skończyło, przez moją działkę narazie idzie droga taka wyjeżdzona może powinnam postawić bramkę i kasować za przejazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 23.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ale to ciekawe, i co dalej jak to się skończyło, przez moją działkę narazie idzie droga taka wyjeżdzona może powinnam postawić bramkę i kasować za przejazd zajżyj tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30494&postdays=0&postorder=asc&highlight=dzika+droga+mojej+ziemi&start=0 współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 23.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jaki to problrm z drogą?. Stawiasz ogrodzenie bynajmniej w części działki gdzie jeżdzą po twojej działce i już drogi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 25.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ale narazie mi to nie przeszkadza że jest droga, rowu nie będę też kopać, a jak zacznę się budować to sama droga zniknie i będzie obok tam gdzie ma być. Nie napisałam tego w sensie że mam problem tylko w sensie że ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts