rafalge 12.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Hej Ustawiałem ostatni antenę na dachu i zobaczyłem w koło komina porozrzucane gałązki. Zacząłem się rozglądać z skąd one się wzięły i po kilku minutach nad głową krążyły kawki. Chciały zrobić sobie gniazdo w kominie. Zatkałem kratką otwór paleniskowy. Ostrzegam wszystkich, którzy nie mają założonych kratek o zrobienie tego zanim będziecie mieć lokatora. Szczególnie dotyczy to domów jeszcze nie zamieszkanych i nie wiecie co słychać w kominie . Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 12.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Czy ta kratka jest w poziomie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalge 12.05.2006 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Tak ponieważ to jest kanał paleniskowy od kominka 26 cmx26cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 12.05.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ostatnio przez taki pomysl ktos zjechal z tego Swiata , chyba przez liscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts