menago3 12.05.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Niedawno znajomy zaparł się i twierdzi że można wybudowac dom ok 70 m2 ( caloroczny) z drewna -z poddaszem użytkowym ok 40 m2 za 100 tys.zł. ? Czy komuś sie to udało? Czy to jest możliwe? Mówimy o domu- pod klucz ale bez kosztów działki, projektu, przyłączy do budynku oraz pozwoleń itp. Według mnie chyba to niemożliwe ale kto wie. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 13.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Moim zdaniem możliwe, z tym, że niektórzy nie nazwą tego domem tylko większą budą dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 15.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Za 150 tys. może jakby się zaparł i wiele rzeczy robił sam to kto wie ale za 100 nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 110 m2 z drewna za stówę ? chyba, że ma własny las..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 15.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czy ja wiem Geno? Jakby się uparł (bardzo) i: fundament na stopach i belkach podwalinowychściany szkieletowestrop drewnianypokrycie dachu z blachy trapezowej (albo eternitu - tego nowego bez azbestu)najtańsza stolarka typowa i w małych ilościachpanele zamiast parkietówogrzewanie elektrycznejedna łazienkaitd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.05.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ja14 ...900,- pln/m2 ???śmiem wątpić ....J Prędzej dom gliniany o pow. ok. 80 m2 to tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.tor 15.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czy ja wiem Geno? Jakby się uparł (bardzo) i: fundament na stopach i belkach podwalinowych ściany szkieletowe strop drewniany pokrycie dachu z blachy trapezowej (albo eternitu - tego nowego bez azbestu) najtańsza stolarka typowa i w małych ilościach panele zamiast parkietów ogrzewanie elektryczne jedna łazienka itd ? lamperia zamiast płytek po jednym kontakcie w pokoju ściany nie malowane lecz pobielone wapnem na podłodze gumolin lub linoleum ............ Jeszcze kilka takich pomysłów i za zaoszczedzone pieniądze to samochód nawet kupisz. Trabanta lub może nawet Wartburga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 15.05.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 dokładnie!!! dlatego wcześniej napisałem, że niektórzy nazwą to większą budą dla psa P.S. Lamperia tylko w strefach mokrych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts