mack 12.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 polecam bardzo folię zgrzewaną (tak, tak nie papę a folię) Muzimer na izolację podłogi na gruncie. U mnie rewelacyjnie zgrzał tę folię z wystającą plastpapą - izolacji poziomej ściany fundamentowej - miejscasmi ta plastpapa była bardzo porwana przez ekipy ale wystarczył pasek 1 cm i można było szczelnie zgrzać. Folia jest gruba 1 mm i nie przeciera się. Nie wydziela rozpuszczlników jak papa, nie trzeba na niej kłaść innej folii - jak robią fani papy termozgrzewalnej (Rezi, Janzar i inni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 rezi nie słyszał o takiej folii i nie mial nikogo wokół kto cos takiego stosowal jak robił izolację więc od reziego się odkoleguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 polecam bardzo folię zgrzewaną (tak, tak nie papę a folię) Muzimer na izolację podłogi na gruncie. U mnie rewelacyjnie zgrzał tę folię z wystającą plastpapą - izolacji poziomej ściany fundamentowej - miejscasmi ta plastpapa była bardzo porwana przez ekipy ale wystarczył pasek 1 cm i można było szczelnie zgrzać. Folia jest gruba 1 mm i nie przeciera się. Nie wydziela rozpuszczlników jak papa, nie trzeba na niej kłaść innej folii - jak robią fani papy termozgrzewalnej (Rezi, Janzar i inni) Ile płacą za tą reklamę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 13.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 polecam bardzo folię zgrzewaną (tak, tak nie papę a folię) Muzimer na izolację podłogi na gruncie. U mnie rewelacyjnie zgrzał tę folię z wystającą plastpapą - izolacji poziomej ściany fundamentowej - miejscasmi ta plastpapa była bardzo porwana przez ekipy ale wystarczył pasek 1 cm i można było szczelnie zgrzać. Folia jest gruba 1 mm i nie przeciera się. Nie wydziela rozpuszczlników jak papa, nie trzeba na niej kłaść innej folii - jak robią fani papy termozgrzewalnej (Rezi, Janzar i inni) fani papy termozgrzewalnej proponują materiał o grubości 3-4 mm a nie 1 mm ,który ulegnie przetarciu na szorstkim podłożu Twojego chudego betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 13.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 No ale 1mm to juz cos w porownaniu. z najbardziej typowymi grubosciami 0.2 czy 0.3 mm, nie uwazacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 i min 10 x mniej od papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 14.05.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Ile płacą za tą reklamę? nic nie płacą, po prostu polecam to co zastsowałem u siebie; o przetarcie nie obawiam się - folia ta jest też stosowana do robienia oczek wodnych - gdzie potencjalnie przetrzeć się może 1000 razy szybciej niż na chudziaku - poza tym sam ją próbowałem w rękach i na kamieniach (tak jak folię dachową - wybrałem taką (viekor 10) której nie mogłem rozedrzeć w rękach - w przeciwieństwie do jednej takiej bardzo powszechnej ) jeśli ktoś o takiej folii nie słyszał to po to m. in. istnieje to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Ja mam taka dachowa co nozem bardzo ciezko przeciac , a rekami to potrzebny bylby jakis Szwarceneger i to watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts