johnny walker 13.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 WitamBuduję dom jednorodzinny. Chciałbym się dowiedzieć czy do późniejszego oddania budynku do uzytku i zakończenia budowy musze posiadać atesty na wszystkie materiały budowlane? Czy jeśli nie będę ich posiadał to będą problemy z formalnym zakończeniem budowy? Czy są jakieś akty prawne regulujące to zagadnienie i aktualne obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Poszukaj atestów na stronach www producenta materiałów, z których budowano Twój dom. Większość je ma. Potem wydrukujesz i do teczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnny walker 13.05.2006 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jeśli chodzi o otrzymanie atestu to nie ma problemu bo jestem dopiero u progu budowy ale chodzi o to że niektóre materiały da się kupić trochę taniej. Pytam bo nie wiem czy jest jakis przepis na podstwie którego mój dom mógłby póżniej nie być dopuszczony do uzytku przez panów w białych koszulach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts