CCI 13.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103810995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 13.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Kocham wszystkie psy bez względu na rasę czy jej brak , szczeniaki piękne, jak to szczeniaki ale suczka ma potworny smutek w oczach, czyżby te warunki które widać na zdjęciach to tylko na czas zdjęć? Co tu nie gra, jeli kto ma suczkę niesterylizowanš i przydarzył się jej dalmatyńczyk, bywa, ale mam nadzieję, że to nie stały proceder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 13.05.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 zatkało mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.05.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 no coz osoba ktora psa sprzedaja wyraznie napisala ze jej nie interesuje zdanie innych szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 30.05.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ależ to babsko napisało, że suczka została dopuszczona, a nie, że się przytrafiło, jest to więc raczej proceder: zarób na karmę i na mnie. A swojš drogš takie lipiczne te maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 31.05.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ależ to babsko napisało, że suczka została dopuszczona, a nie, że się przytrafiło, jest to więc raczej proceder "DO OSÓB ZE SCHRONISK LUB INNYCH STOWARZYSZEŃ: NIE interesuje mnie państwa pogląd na temat sterylizacji lub rozmnażania psów nierasowych więc proszę dać sobie spokój z pisaniem e - maili ze swoimi mądrościami !!!!!!! Dziękuje." W takim razie proponuję, by każdy z nas napisał do tej pani maila i opisał swoje zdanie nt. takiego procederu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 A mozecie mi napisac jak powstaja nowe rasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 31.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 [W takim razie proponuję, by każdy z nas napisał do tej pani maila i opisał swoje zdanie nt. takiego procederu. niezła mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 04.06.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ale o co wam własciwie chodzi??? Że są nie rasowe to jest wasz problem?? Jeżeli tak to lepiej rozejżyjcie siępo swojej okolicy za HODOWLAMI PSóW RASOWYCH, pewnie znajdziecie kolejne KĘBŁOWICE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts