magdula 13.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 drogi administratorze!! kieruje do ciebie zapytanie " dlaczego moj emblemat znikna??!!" tyle sie natrudzilam, zeby go zalaczyc. a ty teraz odebrales/as mi ta przyjemnosc posiadania malutkiego obrazka . prosze o szybka odpowiedz i ewentualne przywrocenie mojego emblemaciku. z gory dziekuje!!! magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarePL 21.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Administreator jest widocznie nieugiety Twarde zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 22.05.2006 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 wlasnie czekam i czekam i czuje sie totalnie zlekcewazona znaczy, ze nie mam zadnych szans na zwrot mojego emblemaciku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 masz ale skąd wiesz, że to admin Ci go świsnął? w necie różne rzeczy giną. A może właściciel strony zmienił do niego link. pisz maila do [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 wlasnie czekam i czekam i czuje sie totalnie zlekcewazona znaczy, ze nie mam zadnych szans na zwrot mojego emblemaciku?? majka ma racje, to nie wina administratora, oryginal twojego emblematu z pod adresem http://www.avatarsland.com/avatars/eyes/80x80_eyes0081.jpg nie jest osiagalny. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 23.05.2006 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dzieki za oswiecenie mnie, prostej kobiety . niestety trzeba bedzie poszukac innego emblemaciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 na przyszłość zapisz sobie grafikę w komputerze i dopiero wtedy wrzuć na jakiś serwer zdjęciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts