Mario B 13.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czy ktoś ma gres polerowany w domu na większej powierzchni?Mam okazję kupić po przystępnej cenie ale nie wiem jak sie to sprawdza w praktyce.Chciałbym opinie osób które tak mają wszystkie za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 po przeczytaniu postów na forum zdecydowałem sie na około 150 m2 gresu w tym ponad połowa polerowanyprzy prawidłowej impregnacji nie ma żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Mamy gres polerowany w hallu i jadalni oraz kawałek w salonie(ramka), łacznie około 60 m2Wprowadzamy sie w czerwcu, wiec nie wiem jeszcze jak z uzytkowaniem. Ale wyglada o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.05.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Bardzo chcieliśmy taki gres, ale rozważnie kupiliśmy płytkę na próbę, płytka w kolorze jasnego beżu - przepiękna. No i wylał się sok owocowy - wiśniowy, niestety, płytka tego nie wytrzymała. Warto zastanowić się czy będzie nam się chciało poświęcać tyle czasu na pielęgnację podłogi. Płytki które kupiliśmy później z sukcesem przeszły próbę keczupu, rozgniatanego obcasem błota, sosu sojowego i czegoś tam jeszcze - ale niestety po paleniu kominkiem zostają ślady po sadzy - mimo to nie chce mi się szorować podłogi codziennie czy co dwa dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts