mtr888 13.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Witam wszystkich Mam pytanie i licze ze ktos doswiadczony mi pomoze. Chce wybudowac dom i wstepnie zdecydowalem sie na projekt C118a z Muratora. Wybralem naturalnie po wygladzie oraz rozkladzie. Jest tam podana orientacyjna kalkulacja jednak nie zauwazylem zadnej wzmianki na temat wykonczenia wnetrz. Czy ktos z Was jest mi w stanie powiedziec mniej wiecej czy w rzeczywistosci cena budowy takiego domu bardzo rozni sie od tej podanej w ofercie ?? A moze ktos juz wybudowal dokladnie taki dom ?? Jestem aktualnie na etapie wyboru kredytu oraz poszukiwan dzialki. Jedna juz znalazlem ale chyba zrezygnuje bo w uzbrojeniu brakuje kanalizacji ktora trzeba prowadzic przez okolo 300 m pod droga i to jest roznica poziomow. Poza tym dzialka kosztuje 40 tys za 11 ar a to normalna cena w moim regionie za kompletnie uzbrojone dzialki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Jak to już ktoś powiedział : kocyk, termos i czytanie Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts