oram 13.05.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Poproszę o uwagi osoby, które użytkują wyroby w/w firm przez kilka lat. Kręci mnie nowa seria Venezja (umywalka i kibelek), a z drugiej strony cudowna powłoka Reflex Koło. Co czynić???????....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.05.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Uczyń to, co ja: do jednej łazienki Koło, do drugiej Cersanit. Co prawda jeszcze nie mam tej Venezii, ale też bardzo mi się podoba. A powłoka reflex jest chyba dobra, nie zostają osady; mam na 2 kibelkach i bidecie. Na umywalkę z tą powłoką żałowałam i to był błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 14.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 WitamTrudno to porównać jako że Cersanit bardzo różni sie od Koła odcieniem bieli oraz wzornictwem. Jeśli chodzi zas o ceramikę to są zbliżone.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 15.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 mam cersanit i niestety kiepsko to wychodzi, dlatego w nowym domku zakupilem kolo z reflex i mam nadzieje ze bedzie lepiej...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 15.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 15.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A co źle wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 15.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Tzn co źle wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 15.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wg mnie szybko sie brudzi, b.latwo uszkodzic powierzchnie (rysy itp), kiepsko wyszkliwione przy otworach - szybko narasta kamienmoze mam wygorowane oczekiwania ale zaznajomiony sprzedawca potwierdzil ze jak polskie to tylko kolo, a najlepiej jakas markowa ceramike.....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefretete 15.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mam cersanit kilka lat i byłam bardzo zadowolona. Bardziej mi sie podobał ich odcień bieli- Koło było "przyszarzałe". Natomiast od kilku tyg mam wc Venezie i zauwazam 1 minus- splukiwanie eszczowe sie nie sprawdza- za slaby strumien wody jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Mam cersanit kilka lat i byłam bardzo zadowolona. Bardziej mi sie podobał ich odcień bieli- Koło było "przyszarzałe". Natomiast od kilku tyg mam wc Venezie i zauwazam 1 minus- splukiwanie eszczowe sie nie sprawdza- za slaby strumien wody jest niestety Czy to ma związek z kształtem kibelka, czy rodzajem spłuczki? Byłam już pewna, że zrobię tę Venezię, a tu coś o niej nie najlepiej słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 osobiście użytkuje KOŁO, nie mam najmniejszych zastrzeżeń, myśle, ze na Koło zdecydowałam sie też ze względu na Serie EGO - natomiast odcień bieli, jezeli nie mieszany z inną firmą nie jest w ogóle zauważalny na tle całej łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2katarzyna 17.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Cersanit jest bielszy, ale spłuczka jest tandetna, kiepsko działa i lubi się psuć. Mam Koło w wc, maleńka umywalka jest tak sprytna, że woda nie pryska na ściany i nie wylewa się. Testowałam już inne firmy umywalkowe i Koło ma najlepszy produkt. Odcień bieli też mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Cersanit jest bielszy, ale spłuczka jest tandetna, kiepsko działa i lubi się psuć. Mam Koło w wc, maleńka umywalka jest tak sprytna, że woda nie pryska na ściany i nie wylewa się. Testowałam już inne firmy umywalkowe i Koło ma najlepszy produkt. Odcień bieli też mi odpowiada. Planuję podwieszany kibelek z Cersanitu, więc może nie będzie problemów. Jaką masz małą umywalkę z Koła? Mam w maleńkim kibelku umywalkę Quatro (albo jakoś podobnie) - tę najmniejszą z otworem z boku i ciągle nie mogę znaleźć na tyle małej (i ładnej) baterii, żeby dobrze wyglądała i właśnie nie chlapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts