Rezi 01.06.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ruszt stalowy dwupoziomowy spinowanie płyt GK na tasmie papierowej (w tej metodzie można tez na siatce z włókna szklanego lub na flizelinie)po miesiący całosc płyt zagruntowane (grunt CT 17 Ceresit)przyklejona flizelina na styk po wyschnięciu całość przciągnięte akrylowa masa szpachlową ( np AkrylPutz Snieżki lub np Sto level in Fine) szlifowane do gładzi i pomalowane łaczenia flizeliny nie moga zbiegoać się z łaczeniem płyt GK widziałem taki dach zrobiony 8 lat temu u mojego architekta - żadnych pęknięc do dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 01.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 przyklejona fizelina na styk ale gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.06.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 przyklejona fizelina na styk ale gdzie? sorki za skót flizelina przyklejona jest na cała powiechnie płyty GK - tak jak tapeta z tym ze taj jak grube tapety kładziesię na styk a nie na zakładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 01.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czyli wąskie paski fizeliny na płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czyli wąskie paski fizeliny na płyty? nie rozumiem pytania i nie zabardzo wiem z jaka częścią wypowiedzi to związac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts