EFIKK 02.03.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 WITAM WSZYSTKICH !!!MAM NA IMIĘ EWA . MIESZKAM WE WŁOCŁAWKU, W BLOKU , NA CZWARTYM PIĘTRZE I OD PARU LAT ZBIERAM SIĘ DO BUDOWANIA WŁASNEGO DOMU.OBECNIE JESTEM, A WŁAŚCIWIE JESTEŚMY Z MĘŻEM, NA ETAPIE POZWOLENIA NA BUDOWĘ. ŻEBY ZACZĄĆ BUDOWAĆ MUSIMY SPRZEDAĆ POŁOWĘ DZIAŁKI (1200M KW)I NASZE MIESZKANIE W BLOKU (72M KW), RESZTĘ MA POKRYĆ MAŁY KREDYT. MOGĘ SPŁACAĆ CO MIESIĄC OK. 500 ZŁ ,BO TYLE OBECNIE PŁACĘ ZA MIESZKANIE.bOJĘ SIĘ TEGO CO MNIE CZEKA , ALE CHYBA WARTO ZARYZYKOWAĆ ..?cHĘTNIE POGADAM Z KIMŚ KTO MA PODOBNE WĄTPLIWOŚCI! POZDRAWIAM ! EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Ewa powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 03.03.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Ja też się dołączam - POWODZENIA Pozdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.03.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 No to witamy w klubie zrzeszającym pare(naśie) tysięcy członków w całej Polsce Poczytaj sobie co inni napisali. Jeśli czegoś nie znajdziesz albo nie będziesz rozumiała to śmiało zadawaj pytania. Pamiętaj tylko aby: 1. Przed zadaniem pytania sprawdź, czy nie padła już na nie odpowiedz - służy do tego bardzo pożyteczna funkcja "Szukaj" 2. Zadawaj pytania konkretne - na zbyt ogólne dostaniesz ogólne, a tym samym nic nie warte odpowiedzi. 3. Forumowicze to ludzie tacy jak Ty - nie jesteśmy fachowcami i nie wiemy wszystkiego na 100% 4. Nie pisz kapitalikami. Pisanie dużymi literami w internecie uważane jest za krzyk. PS. I nie bój się brać udziału w dyskusjach - w ten sposób najwięcej się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 04.03.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Powodzenia do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 05.03.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dołączam się do pozdrowień i życzezń.W temacie małego kredyciku to jeśli potrzebujesz rady -służę pomocą(pracuję w tej branży).Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.03.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pozdrawiam i powodzenia Nie taki diabeł straszny jak go "budują" Zanim się obejrzysz już będziesz podlewała kwiatki w nowym domu Wytrwałości Madziallena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 05.03.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 EFIKK - też pozdrawiam i życzę powodzenia Dokładnie trzy lata temu zakupiliśmy działkę i dołączyliśmy do grona "budujących szaleńców". Budowaliśmy bez pożyczek i była to momentami tzw. "jazda bez trzymanki", ale od prawie trzech miesięcy mieszkamy u siebie i jesteśmy bardzo z tego zadowoleni (choć do pełnego zakończeniu budowy dużo nam jeszcze brakuje). Powiem tak - jeżeli nam się udało (przy tak nikłej znajomości tematu), to wszyscy mogą zbudować dom. Trzymaj się i do przodu ... Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFIKK 07.03.2003 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Dzięki za miłe słowa ! Dzięki wam mam teraz więcej wiary w to , że się i nam uda > Na razie mąż zarabia na realizację pierwszych budowlanych inwestycji... , ja szukam kupca na działkę i mieszkanie , dzieciaki patrzą na mnie jak na nawiedzoną !!!Jeśli chodzi o informacjeo małym(?)kredyciku to bardzo proszę o radę czy w ogóle mam szansę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFIKK 07.03.2003 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Dzięki za miłe słowa ! Dzięki wam mam teraz więcej wiary w to , że się i nam uda > Na razie mąż zarabia na realizację pierwszych budowlanych inwestycji... , ja szukam kupca na działkę i mieszkanie , dzieciaki patrzą na mnie jak na nawiedzoną !!!Jeśli chodzi o informacjeo małym(?)kredyciku to bardzo proszę o radę czy w ogóle mam szansę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts