jarkotowa 14.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Mam w kuchni klinkierową ścianę (i jedyną). Szafki przy tej ścianie będą murowane z tejże samej cegły. Blat planuję z płytek. Ale podłoga w tym pomieszczeniu też ma być z płytek (najprawdopodobniej takich drewnopodobnych, choć to jeszcze nie jest pewne). Czy nie za dużo tej ceramiki do szczęścia? Mam wątpliwości. Czy ktoś to widzi oczami wyobraźni? CZekam na podpowiedzi, bo muszę coś zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uszaty1973 14.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Jak już masz wątpliwości to pewnie tak ale ... rób tak jak Ci się podoba i nie patrz na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 14.05.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Gdybym nie miala wątpliwości to nie bylo by takiego wątku. Ale już mam pewien pomysl więc nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts