CoolaTT 14.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam wszystkich, mam upatrzoną działeczkę (niedługo moją) i napewno stanie niedługo (rok dwa domek). Dziwne ale wymagania mam dość spore najchętniej bal okrągły średnica około 30 cm, powierzchnia 150-180 m2 w tym garaż na 2 stanowiska. Pytań jest kilka: 1. Jakie są przypuszczalne kosztra materiału (sosna/świerk modrzew)?2. Ile m3 lub kubików na takowy dom potrzeba?3. Może ktoś z forumowiczów budował coś podobnego? Może na początek tych pytań wystarczy, przejżałem dość dokładnie wasze spostrzeżenia na temat budowy domów z bali i jest w nich sporo cennych uwag, jednakże większość z Was buduje z bali płaskich, a mi się wymażył taki domek z bali okrągłych... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/53899-bala-okr%C4%85g%C5%82%C4%99-%C5%9Brednica-ok-30-cm/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts