Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stres przedponiedziałkowy

Recommended Posts

A co to stres...? 8) To ten stan po posłuchaniu radia po wystąpieniu następnego przygłupa rządowego"?

Nie :D

To o czym mowisz to Powtorka z rozrywki w nowym wydaniu :wink:

Ladnych kwiatow nasadziles Maly :D

No tak.No tak.

A kwiaty? To pokaz humoru Norwegów po wypoczynku na ichniej ziemii. Takie cosik stoi na polu niedaleko domostw tej nacji.

PS swoją drogą dlaczego z kibelka zawsze ma śmierdzieć? 8)

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

praca w niedzielę ... jak bóg nakazał

ja to kiepska jestem w tej tematyce ale...wydaje mi sie ze chyba odwrotnie - zakazał :lol: :wink:

masz rację ....

... jesteś kiepska :roll:

ty chyba miales trudne dziecinstwo ,

juz nie pierwszy raz widze jaki jestes ..nawet nie wiem jak to nazwac , zeby bana nie dostac

bez odbioru :-?

przepraszam zielonoką ... kwestie wiary pozostawmy wiarusom ;)

a boga bogdanowi ... który mówi bankowy

Na stres? Usiąść i popatrzeć i pobawić się z moim synem. Ten to ma PROBLEMY. A to zapomniał jak się siada na śliskiej podłodze, a to nie można się oprzeć o wodę w wanie a to tata zabrał smoka, picie nie chce lecieć do góry(tzn z butelki na podłodze do buzi). Patrzę i się napawam tymi chwilami z synem bo wiem, że to szybko minie, a naprawdę działa to na mnie uspokajająco.

Mój stres niedzielny pojawia się w momencie, gdy w telewizji pojawiają się "Złotopolscy", "Na dobre i na złe" oraz inne seriale popołudniowo-leniwe-niedzielne... Nie lubię ich :wink: I nie lubię niedzielnego popołudnia. Od poniedziałku jest już wszystko ok.

A na stres dobrze działa fajny film na dvd, basen, książka, spacer, jazda na rowerze oraz luby :p

Kot jest dobry.

Np taki, który 60 razy na godzinę chce wyjść, a jak mu otworzysz drzwi to się rozmyśla. Albo wychodzi i za 20 sekund chce wejść. :wink: :wink:

(Właśnie niedawno mąż uszczęśliwił mnie wieścią, że jutro wyjeżdżamy pół godziny wcześniej do pracy :x - jak tu teraz zasnąć?)