Mały 16.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A co to stres...? To ten stan po posłuchaniu radia po wystąpieniu następnego przygłupa rządowego"? Nie To o czym mowisz to Powtorka z rozrywki w nowym wydaniu Ladnych kwiatow nasadziles Maly No tak.No tak. A kwiaty? To pokaz humoru Norwegów po wypoczynku na ichniej ziemii. Takie cosik stoi na polu niedaleko domostw tej nacji. PS swoją drogą dlaczego z kibelka zawsze ma śmierdzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 16.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 praca w niedzielę ... jak bóg nakazał ja to kiepska jestem w tej tematyce ale...wydaje mi sie ze chyba odwrotnie - zakazał masz rację .... ... jesteś kiepska ty chyba miales trudne dziecinstwo , juz nie pierwszy raz widze jaki jestes ..nawet nie wiem jak to nazwac , zeby bana nie dostac bez odbioru przepraszam zielonoką ... kwestie wiary pozostawmy wiarusom a boga bogdanowi ... który mówi bankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 17.05.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 praca w niedzielę ... jak bóg nakazał dobrze będę tak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a szabat święcić? Lidka, przecież i tak w niedzielę pracujesz. My sie nigdy od tej pracy nie uwolnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 17.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na stres? Usiąść i popatrzeć i pobawić się z moim synem. Ten to ma PROBLEMY. A to zapomniał jak się siada na śliskiej podłodze, a to nie można się oprzeć o wodę w wanie a to tata zabrał smoka, picie nie chce lecieć do góry(tzn z butelki na podłodze do buzi). Patrzę i się napawam tymi chwilami z synem bo wiem, że to szybko minie, a naprawdę działa to na mnie uspokajająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mój stres niedzielny pojawia się w momencie, gdy w telewizji pojawiają się "Złotopolscy", "Na dobre i na złe" oraz inne seriale popołudniowo-leniwe-niedzielne... Nie lubię ich I nie lubię niedzielnego popołudnia. Od poniedziałku jest już wszystko ok. A na stres dobrze działa fajny film na dvd, basen, książka, spacer, jazda na rowerze oraz luby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Lidka zawsze mozesz pograc z taka jedna w literaki (juz sie przyzwyczailam ze przegrywam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.05.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Kot jest dobry. Np taki, który 60 razy na godzinę chce wyjść, a jak mu otworzysz drzwi to się rozmyśla. Albo wychodzi i za 20 sekund chce wejść. (Właśnie niedawno mąż uszczęśliwił mnie wieścią, że jutro wyjeżdżamy pół godziny wcześniej do pracy - jak tu teraz zasnąć?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts