tyberian 15.05.2006 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego koty najchętniej szaleją w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.05.2006 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego Rudy łazi po klawiaturze zamist spać w koszyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego o czwartej rano przebiega po mnie pospieszny pociag (czarna lokomotywa z laciatym wagonikiem lub na odwrot) i to w obie strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego o czwartej rano (też!) kocica musi zmieniać miejsce pobytu (jeżeli jest w domu, chce wyjść, jeżeli jest w ogrodzie, chce wejść)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 15.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Agduś- każdy prawdziwy kot jest zawsze po niewłaściwej stronie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 15.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego dwa czarne potwory zawsze grzecznie przesypiają noc, ale nie wtedy kiedy nocują goście, którym dopiero co się powiedziało, że kotki są grzeczne i zawsze przesypiają nockę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a dlaczego mój kochany grzeczny i leniwy jak leniwiec kot Felek - nie lubi jednego mojego kumpla i nasikał mu do butów jak tenze byl z wizytą ? I to tak ze nikt tego nie zauwazyl przez pare godzin? hmmm ot takie egzystencjalne pytania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 15.05.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czemu kot, który tak, czy siak śpi przez większość doby, musi się budzić akurat o 4 nad ranem, żeby iść siku (czy cokolwiek tam badź) i w celu wymuszenia otwarcia drzwi drapać w dywan, materac, by mnie obudzić - a gdy te metody zawodzą - bezczelnie wleźć mi na plecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.05.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego kot woli drapać w meble a nie w sznurkowy drapak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego, wbrew obiegowej opinii, że koty to czyste zwierzęta, moja kocia wybiera sobie najbardziej zakurzone i zapiaszczone miejsca (tam, gdzie nie rośnie trawa albo gdzie piesa wykopała dołek), a następnie z lubością sie tam tarza aż zmieni kolor z czarnego na szarobury?Oczywiście natychmiast wraca do domu i powtarza czynność tarzania się po wykładzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego kot woli drapać w meble a nie w sznurkowy drapak? Wybacz, ale drapanie czegos tak pospolitego jak sznurkowy drapak uwłacza godności prawdziwego kota! A czy Ty drapałbys sznurkowy drapak mając na podorędziu (a właściwie podłapiu) ulubiony niedawno pokryty nową bardzo drogą tapicerką lub zabytkowy fotel swojego pana? Wczuj sie w rolę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 dlaczego BIALE KOTY klada sie na czarnych rzeczach i lnieja?! a CZARNE na bialych a SZARE na WSZYSTKICH?!?!?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego kot zawsze ma ochote na zjedzenie czegos zupelnie innego niz to co dostal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 15.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego moj kot o 4 rano rzuca na mnie aport i miauczy i skrobie zeby mu rzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.05.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mówi się, że człowiek ma psa, ale to kot ma człowieka. Dlaczego nie mogę obserwować wody lecącej z kranu całą noc, bo zamykają ją gdy tylko przestanę pić? Mantra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 dlaczego BIALE KOTY klada sie na czarnych rzeczach i lnieja?! a CZARNE na bialych a SZARE na WSZYSTKICH?!?!?!?!?!? Moja koleżanka rozważała zakup wszystkich ubrań w kolorze swojej kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mówi się, że człowiek ma psa, ale to kot ma człowieka. Dlaczego nie mogę obserwować wody lecącej z kranu całą noc, bo zamykają ją gdy tylko przestanę pić? Mantra to tak w tym klimacie (mam nadzieje ze Panowie sie nie obraza): Kobiety i koty robia to co im sie podoba, mężczyzni i psy musza sie z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.05.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mężczyni też czasem robiš co chcš. Może nie często ale jednak.I jak by tego nie ujšć, czy tak, czy na zasadzie:mężczyzna to głowa a kobieta szyja, ktora kręci głowš, to rozumiem, jak trudno kobietom pogodzić się z tym faktem. Ogólnie jednak podziwiam i kobiety i koty. Majš nieodparty urok, łagodnoć i wdzięk a czasem kły i pazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.05.2006 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dlaczego kot siedzi mi na plecach kiedy ja siedzę przy komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 16.05.2006 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A dlaczego ja mam kota na punkcie psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts