Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego?

Recommended Posts

Dlaczego kot woli wodę z kranu chociaż w misce ma własnš?

Większe wyzwanie :D

Czemu kot, gdy raz mu kupię coś innego do żarcia niż zwykle (czytaj - sporo droższego) wsuwa to z takim apetytem, że mu się uszy trzęsą, a gdy następnym razem kupi się tego cały zapas, to już przy drugim posiłku grzebie łapą zakopując to (w płytkach kuchennych oczywiście)? Choć do tej pory jadł do "gorsze" cały czas i jakoś nie protestował?

dlaczego mój kot najbardziej lubi pić wodę po kapieli spod prysznica??

dlaczego zamiast zjadać papirusa którego specjalnie dla niego posadziłam wypija z niego bagnistą ciecz, którą trudno nazwać wodą??

no i dlaczego jak go wołam to przychodzi, ale częściej nie- jakie to ważne sprawy go zatrzymują??

i ostatnie dleczego jak mu się przyśni straszny koci sen to przybiega przerażony i krzyczy na mnie, albo gryzie mnie w nos i ucieka??

dlaczego...??

dlaczego BIALE KOTY klada sie na czarnych rzeczach i lnieja?!

a CZARNE na bialych

a SZARE na WSZYSTKICH?!?!?!?!?!? :o

:lol: :lol: :lol:

ja to wiem!!!

gdyby położyły się na rzeczach w kolorze swojego futra, to przecież byłyby niewidoczne, a przecież one muszą być w centrum, piękne, wyróżniające się i podziwiane.

dlaczego BIALE KOTY klada sie na czarnych rzeczach i lnieja?!

a CZARNE na bialych

a SZARE na WSZYSTKICH?!?!?!?!?!? :o

ja to wiem!!!

gdyby położyły się na rzeczach w kolorze swojego futra, to przecież byłyby niewidoczne, a przecież one muszą być w centrum, piękne, wyróżniające się i podziwiane.

czemu kot niby spiac smacznie cala noc w lozku - wstanie pol minuty wczesniej w srodku nocy niz ja (np udajac sie do kuchni zeby sie napic badz do kibelka zeby wrecz przeciwnie :wink: ) i polozy na trasie mojego przejscia - tak abym mogla sie o niego podtknac i o malo co nie wywalic po ciemku? hę? :wink:

No właśnie - mój kot też ma podobną umiejętność. Co prawda nie robi tego w nocy. To już by było totalnie nieuczciwe bo jest cały czarny.

Za to potrafi świetnie podcinać (bez specjalnych zasad kiedy). I to jest w tym najgorsze.

Wysnułem nawet teorię, że on nie podchodzi człowiekowi pod nogi. Tylko się tam teleportuje. Bo przecież jeszcze przed chwilę leżał w salonie na kanapie, a teraz z wrzaskiem ucieka, bo mu nadepnąłem na ogon.

Czy one to lubią?