wg 15.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam, Mam do sprzedania kocioł olejowy DeDietrich GTU 1204 (zintegrowany ze zbiornikiem cwu 130l) z konsolą E1 i sterowaniem pogodowym oraz zbiornik dwupłaszczowy 1500 l Rotex. Używane 1,5 roku, nadal pracuje u mnie w domu. W pełni sprawny, na gwarancji, jestem z niego bardzo zadowolony. Mają mi niespodziewanie podłączyć gaz ziemny a tego kotła nie bardzo się opłaca przerabiać na gaz. Kiedy zaczynałem budowę gazownia nie chciała nawet rozmawiać więc zainstalowałem olej ze względu na niższe koszty niż przy propanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 31.05.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 aktualnecena 7,5 tys. za całośćmożliwa transakcja wiązana z instalatorem kotła gazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 06.06.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 aktualne możliwa transakcja wiązana z instalatorem kotła gazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts