Rafter 02.03.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Zaczynam zauważać przewagę reklam nad treścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.03.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 to przykre ale po 7 latach kupowania tego miesięcznika doszliśmy wraz z żoną do wniosku że to ostatni jaki zakupiliśmyjuż nie chodzi o reklamy nie związane z budową ale o fachowość i wypowiedzi autorów tego pisma, jak za tę cenę to wymaga się czegoś bardziej konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Po 7 latach to faktycznie wszystko może się znudzić. Wszystkie tematy już są oklepane,"wypisane", a taki czytelnik to fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 januszek, patrząc na to co piszesz widzę, że masz dużą wiedzę fachową i dla Ciebie 'Murator' to rzeczywiście może być 'czytanka dla dzieci'. Pomyśl jednak, że są tacy co dopiero zaczynają lub chcą zaczynać i nie wiedzą NIC na temat budowania domu. Uważam, że dla takich osób lektura czasopisma jest bardzo pozyteczna, podstawy wiedzy pokazane sa w sposob prosty i przystepny. Nie mierzmy wszystkich własną miarą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.03.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 W tym co napisał Anonimowy coś jest. Zauważam, że z czasem zmieniają się tematy, które mnie interesują - najchętniej czytam o tym co akurat zaczynam robić. Coraz częściej trafiam również na treści, które już znam. Czas kiedy z wypiekami na twarzy czytałem gazetki budowlane od deski do deski już dawno minęły. Teraz na cały magazyn znajduje 2-3 artykuły interesujące. Może faktycznie nie ma się czego czepiać ? Może Murator jest jaki był tylko my wiemy już więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 To samo nas czeka z pismami ogrodniczymi. :lol:A potem?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 O kurcze !!! To jest jakieś "potem" !? Na razie dom z ogrodem jaki sobie wymarzyłem zdaje się być kolchidą majaczącą gdzieś za horyzontem. Myślisz, że dalej też coś jest PS. Eeee tam !!! Zawsze można sprzedać dom i zbudowac nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 03.03.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Opal - potem "Gazetka dla Seniora", a jeszcze potem "Gazetka dla Nestora". A potem to już chyba "Wiadomości Cmentarne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Tak, już kiedyś pisaliśmy coś w tym tonie. oj, coś forum zaczyna się też powtarzać. Serio mówiąc, z ogrodnictwa jestem taka noga,że starczy na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 On 2003-03-03 10:26, Jasiu wrote: Może Murator jest jaki był tylko my wiemy już więcej ? Myslę, że właśnie tak jest. W pewnych zagadnieniach ta dość ogólna i podstawowa wiedza zdobyta na podstawie lektury 'Muratora' mi osobiście przestaje wystarczać. Coraz częściej zaglądam do literatury typowo fachowej. Ale nie zapominam o swoich początkach, kiedy rzeczywiście każdy numer 'Muratora' był praktycznie w całości pochłanainiem wiedzy całkowicie nowej. Już to kiedyś było na tym forum - nie myslmy w ten sposób, że jak JA już wszystko wiem na temat budowania to mozna zaniechać wydawania 'Muratora'! A to, że powoli wielu z nas na tym forum przestaje kupować 'Muratora' to całkiem normalne zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.03.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 wiadomości cmentarne :grin: dobre oczywiście zacznę kupować pod warunkiem że nie będzie tam reklam np: zdrowej żywności lub nowego auta (tak jak w muratorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 januszek, ja po prostu omijam reklamy. Nie wyobrażam sobie wpółcześnie gazety,która nie drukuje reklam. Może dasz redakcji jakiś pomysł,jak się utrzymać na rynku bez reklam.Na pewno nie jedna redakcja na tym skorzysta. Kto wie,może jakaś nagroda Cię nie ominie-wszak to będzie rewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.03.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Wiecie moja żona też czyta muratora (czytała) i nie jest to tylko moja opinia to nasza wspólna decyzja ona wyszukała inne czasopismo z takimi samymi zdjęciamii arytkułami (reklamy też są) ale za mniejsze pieniądze. opal z moją połowicą jestem już 12lat i nie znudziła się. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.03.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 On 2003-03-03 13:06, januszek wrote: ... z moją połowicą jestem już 12lat i nie znudziła się. :grin: Jak zaczniesz dawać więcej reklam niz treści to też Ciebie zamieni na inny magazyn :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 ...a jakie jest dobre czasopismo ogrodnicze....??? dla zupełnych laików..takie od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Tesko, nie wiem,dokonuję rozeznania.:wink:Ale na razie trudno mi coś doradzić.Może jak się z tą ziemią zacznę zmagac i wyjdą konkretne probleemy wtedy łatwiej będzie mi ocenić. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 hmmm....a mi na wiosenke...badyle po "pachi" wyrosną....byla rekultywacja, randaup...i wyrosło od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 my o niebie, Wy o chlebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.03.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Opalka, Teska nie martwcie się jeśli mogę coś doradzić to polecam: Ogrody! fajne rady duuuuuużo naprawdę pięknych pomysłów i to do osiągnięcia dla wszystkich! Czytuje jeszcze: Kwietnik. Mój piękny ogród, teraz nieukazujacą się już Magie ogrodów, I wierzcie mi gdyby jeszcze jakies były chetnie bym zaprenumerowała! Po kilku latach wnikliwego studiowania nie mam jeszcze dość, choć z przykrością stwierdzam że ekspertem jeszcze nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Tak,coś mam wrażenie,że temat ogrodowy jest jak ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts