Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie kupi? 3/2003

Recommended Posts

Opal (i reszta), zaraz bedzie krzyk, że anonim i tak dalej, ale czy nie byłoby dobrze założyć wątek w "Pamiętajcie o ogrodach" na temat, o którym dyskutujecie? Ten wątek dotyczy czegoś innego i go w klasyczny sposób zaśmiecacie.

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wracając do początku tego wątku...

To nie znudzenie i "opatrzenie" wątków (ani też reklamy) sprawiło,że numer 2/2003 był ostatnim jaki odłożył dla mnie kioskarz. Po wieloletniej lekturze z przykrością(jednak) powiedziałem stop. Gwoździem do trumny były nagromadzone w tym numerze "nierzetelności", a także ewidentne błędy merytoryczne.

On 2003-03-03 13:46, Teska wrote:

...a jakie jest dobre czasopismo ogrodnicze....??? dla zupełnych laików..takie od podstaw?

Tesko polecam "Ogrody" i "Kwietnik" tam znajduję wiele ciekawych pomysłów

Przepraszam nie doczytałam wszystkich wypowiedzi do końca a te tytuły już padły

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Kasiorek dnia 2003-03-05 19:03 ]

Ja nie kupuję Muratora już kilka miesięcy, przeglądam tylko w kiosku, 2 minuty wystarczają żeby stwierdzić, że nie ma tam nic interesującego. Parę ogólnych dwustronicowych tekstów. Szkoda kilku złotych. Lepiej pozbiertać z kilku miesięcy i kupić fachową książkę dla budowlańców. Murator staje się folderem reklamowym. Szkoda.

Rozumiem tych co 7 lat kupują muratora ale są tacy jak ja którzy zaczynają swoją inwestycję zycia i wiele interesującego mozna się dowiedzieć, podobnie jak z forum. Drogą rozumowania forum też powinni przestać czytać Ci co są już tak wyedukowaniu że hej. Z jak widzę określenia "elita forum min 1000 wypowiedzi" to chyba jest jakieś zainteresowanie tym forum.

Niestety przemyca też błędy i ogólniki. Ale to widzą dopiero ci co posiedli już trochę wiedzy tajemnej :grin:

Dlatego apel do "M" nie popełniajcie rytualnego sepuku (utrata marki), lepiej weźcie się do roboty. Tłumaczenie, że eksperci kosztują nie przystoi przy takim nakładzie. Hej