Senser 24.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Mam pewne obawy co do dachu, a mianowicie chodzi mi o jego zazielenienie z czasem a co za tym idzie jaki materiał wybrać na pokrycie. Miotam się między dobrą blachą lub dachówką. Jeśli idzie o dachówkę Dokładnie, jedna z podstawowych wad... Inne to komary, syf w rynnach, ew. dobre podejście dla złodzieja... A w extremalnym przypadku zagrożenie pożarowe... Bliskość lasu nie musi być zrealizowana w sensie bezpośrednim. Mnie od linii lasu dzili....droga i działka sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 24.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Czołem ! Mam pewne obawy co do dachu, a mianowicie chodzi mi o jego zazielenienie z czasem a co za tym idzie jaki materiał wybrać na pokrycie. Miotam się między dobrą blachą lub dachówką. Jeśli idzie o dachówkę to myślałem o betonowej ale w związku z bliskościa lasu może ceramiczna ?.. --------------------------------- Pozdrawaiam xwing Ja bym chetnie kupił juz taką zazielenioną. Nie podobają mi się te błyszczące koszmarki. Cóż, kwestia gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 26.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja bym chetnie kupił juz taką zazielenioną. Nie podobają mi się te błyszczące koszmarki. Cóż, kwestia gustu... No cóż wydaje mi się że bedzie błyszczało przez 1-2 a potem ze względu na bliskość lasu i tak troche zmatowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSTKA 01.06.2006 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hej hej .. . z podziękowaniem za wszystkie posty... super, chyba wyczerpaliście temat do dna.. uchachałam się jak zobaczyłam te obrzydliwe potwory ... brrrr pomogliście mi o tyle, że chyba jednak zrezygnujemy z tego pomysłu, jesli już to może niech pozostaie las... ale w dalszej okolicy. jeszcze raz wielka buźka i podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja mam las kilka metrów od domu, co prawda jeszcze nie mieszkam, ale na razie widzę same zalety, chodzi mi głównie o widoki i powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts