gosia1719499730 18.05.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam. Koleczkowa nie polecam. Sąsiadce zachorowały tuż po zakupie wszystkie cyprysy. Rośliny są trochę zaniedbane, choć o wiele tańsze niż w innych szkółkach. Dość droga, ale bardzo dobrze zaopatrzona już wspomniana szkółka w Redzie. Wszystko zdrowe i dobrze się chowa. W Redzie są dwie- jedna Flopol(beznadzieja) a druga kawałek dalej, to ta fajna.A, ja ze szkołki W Koleczkowie jestem, bardzo, ale to bardzo zadowolona. Mam ja pod nosem, a kusiło mnie by łazic do innych, no i za kzadym razem prezpłacałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.05.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Jest jeszcze bardzo dobra szkółka OKAZ w Oliwie (naprzeciwko zajezdni tramwajowej), JUSTYNA na Orunii - obie trochę drogie, ale wybór fantastyczny i ro�liny pierwszej jako�ci. Poza tym szkółka w Łostowicach (przy głównej drodze z Orunii w kierunku obwodnicy (tanio). Najczę�ciej kupuję w szkółce w Kokoszkach - ceny przystępne i wybór całkiem duzy. No włąsnie tam jakos ie moge dotrzec, a tak bym chciała jakies ciekawe byliny kupic. Zobaczymy moze w Renku cos sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 19.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To do zobaczenia na Renku w weekend Ja drobiazgi w Koleczkowie też polecam bo ceny mają dobre. Tylko na większym drzewku się nacięłam bo nie miała prawie korzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To do zobaczenia na Renku w weekend Ja drobiazgi w Koleczkowie też polecam bo ceny mają dobre. Tylko na większym drzewku się nacięłam bo nie miała prawie korzeniaO, super A, moze Ewa wpadniesz kiedys do mnie na włosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To do zobaczenia na Renku w weekend Ja drobiazgi w Koleczkowie też polecam bo ceny mają dobre. Tylko na większym drzewku się nacięłam bo nie miała prawie korzeniaWłasnie mi powiedzieli, ze taki numer czesto robia w Bolszewie, chlastaja korzenie, by sie wiecej zmiesciło A, ja mam od nich pare duzych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 19.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Niestety często tak się zdarza. Polecam przy takich zakupach cišgnšć doniczkę i obejrzeć korzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 19.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To do zobaczenia na Renku w weekend Ja drobiazgi w Koleczkowie też polecam bo ceny mają dobre. Tylko na większym drzewku się nacięłam bo nie miała prawie korzeniaO, super A, moze Ewa wpadniesz kiedys do mnie na włosci Bo jeszcze skorzystam z zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To do zobaczenia na Renku w weekend Ja drobiazgi w Koleczkowie też polecam bo ceny mają dobre. Tylko na większym drzewku się nacięłam bo nie miała prawie korzeniaO, super A, moze Ewa wpadniesz kiedys do mnie na włosci Bo jeszcze skorzystam z zaproszenia Ja naprawde zapraszam Daj znac kiedy bys mogła wpasc, ja mam dopiero zaczatek ogrodu, ale zawsze cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. Koleczkowa nie polecam. Sąsiadce zachorowały tuż po zakupie wszystkie cyprysy. Rośliny są trochę zaniedbane, choć o wiele tańsze niż w innych szkółkach. Dość droga, ale bardzo dobrze zaopatrzona już wspomniana szkółka w Redzie. Wszystko zdrowe i dobrze się chowa. W Redzie są dwie- jedna Flopol(beznadzieja) a druga kawałek dalej, to ta fajna.A, ja ze szkołki W Koleczkowie jestem, bardzo, ale to bardzo zadowolona. Mam ja pod nosem, a kusiło mnie by łazic do innych, no i za kzadym razem prezpłacałam Ja też jestem z tej szkółki w Koleczkowie zadowolona Kupiłam kilka krzaczków, które posadziłam na jesień i wszystkie się przyjeły, w Gniewowie kupowałam większe okazy np. lipe amerykańską - która pięknie kwietnie oraz drzewka owocowe - niestety czereśnia się nie przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 21.05.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ja tak dla porządku dodam że także panowie bawią się w ogrodników Dzisiaj wspólnie z małżonką zaszaleliśmy w Renku i kupiliśmy drzewka owocowe. Nie wiedziałem że tyle zmieszczę w samochodzie Pozdrowionka Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.05.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ja tak dla porządku dodam że także panowie bawią się w ogrodników Dzisiaj wspólnie z małżonką zaszaleliśmy w Renku i kupiliśmy drzewka owocowe. Nie wiedziałem że tyle zmieszczę w samochodzie Pozdrowionka AdamskiJa miałam dwa podejscia, w sobote i niedziele Samochod wypełniony po brzegi, ale mam cudnego buka tricolora i konwalie z pasiastymi listkami itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 21.05.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 My poza kilkoma odmianami jabłek, wiśnie, śliwki, czereśni, gruszki wzięliśmy mini wersję rododendrona, azalię japońską, agrest, agrestoporzeczkę, maliny (3odmiany) i 4 paczki róż. Ogólnie pojechaliśmy z nastawieniem na "jadalne" rośliny i tak zrobiliśmy. W zeszły wekeend byliśmy u moich rodziców w Wejherowie i oczywiście wróciliśmy z pełnym samochodem iglaków z Gniewowa. Wczoraj szalałem z taczką i rozwoziłem ziemię, jutro pewnie ciąg dalszy...PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.05.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 My poza kilkoma odmianami jabłek, wiśnie, śliwki, czereśni, gruszki wzięliśmy mini wersję rododendrona, azalię japońską, agrest, agrestoporzeczkę, maliny (3odmiany) i 4 paczki róż. Ogólnie pojechaliśmy z nastawieniem na "jadalne" rośliny i tak zrobiliśmy. W zeszły wekeend byliśmy u moich rodziców w Wejherowie i oczywiście wróciliśmy z pełnym samochodem iglaków z Gniewowa. Wczoraj szalałem z taczką i rozwoziłem ziemię, jutro pewnie ciąg dalszy... Pozdrawiam AdamskiJa przytargałam clematisy, skalne roslinki, orliki pełne,i mnóstwo drobiazgów. Gniewowo ma niestety wysokie ceny bylin;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 22.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 My poza kilkoma odmianami jabłek, wiśnie, śliwki, czereśni, gruszki wzięliśmy mini wersję rododendrona, azalię japońską, agrest, agrestoporzeczkę, maliny (3odmiany) i 4 paczki róż. Ogólnie pojechaliśmy z nastawieniem na "jadalne" rośliny i tak zrobiliśmy. W zeszły wekeend byliśmy u moich rodziców w Wejherowie i oczywiście wróciliśmy z pełnym samochodem iglaków z Gniewowa. Wczoraj szalałem z taczką i rozwoziłem ziemię, jutro pewnie ciąg dalszy... Pozdrawiam AdamskiJa przytargałam clematisy, skalne roslinki, orliki pełne,i mnóstwo drobiazgów. Gniewowo ma niestety wysokie ceny bylin;-( Mój portfel cieszy się, że taka giełda trwa tylko dwa dni Teraz czeka mnie dwa tygodnie wysadzania wszystkiego w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 My poza kilkoma odmianami jabłek, wiśnie, śliwki, czereśni, gruszki wzięliśmy mini wersję rododendrona, azalię japońską, agrest, agrestoporzeczkę, maliny (3odmiany) i 4 paczki róż. Ogólnie pojechaliśmy z nastawieniem na "jadalne" rośliny i tak zrobiliśmy. W zeszły wekeend byliśmy u moich rodziców w Wejherowie i oczywiście wróciliśmy z pełnym samochodem iglaków z Gniewowa. Wczoraj szalałem z taczką i rozwoziłem ziemię, jutro pewnie ciąg dalszy... Pozdrawiam AdamskiJa przytargałam clematisy, skalne roslinki, orliki pełne,i mnóstwo drobiazgów. Gniewowo ma niestety wysokie ceny bylin;-( Mój portfel cieszy się, że taka giełda trwa tylko dwa dni Teraz czeka mnie dwa tygodnie wysadzania wszystkiego w ogrodzie Ja tez sie ciesze, bo maz juz by mnie do domu chyba nie wpuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 22.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No to dobrze, że ja jestem pomiędzy etapami robienia ogrodu W zeszłym roku dużo kupiłam i dopiero na jesieni druga tura. Tym razem jednak kupiłam upragnioną inversę i 2 jabłonki rajskie. Będzie nalewka Bylin nawet nie oglądałam bo bym jeszcze coś kupiła. A kaktusy omijałam szerokim łukiem bo mam ich juz za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No to dobrze, że ja jestem pomiędzy etapami robienia ogrodu W zeszłym roku dużo kupiłam i dopiero na jesieni druga tura. Tym razem jednak kupiłam upragnioną inversę i 2 jabłonki rajskie. Będzie nalewka Bylin nawet nie oglądałam bo bym jeszcze coś kupiła. A kaktusy omijałam szerokim łukiem bo mam ich juz za dużo Ja wróciłam z 2 kaktusami. Dziecie mnie namówiło, a własciwie uparło sie na kaktusa.A, co to jest inversa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No to dobrze, że ja jestem pomiędzy etapami robienia ogrodu W zeszłym roku dużo kupiłam i dopiero na jesieni druga tura. Tym razem jednak kupiłam upragnioną inversę i 2 jabłonki rajskie. Będzie nalewka Bylin nawet nie oglądałam bo bym jeszcze coś kupiła. A kaktusy omijałam szerokim łukiem bo mam ich juz za dużo Ja wróciłam z 2 kaktusami. Dziecie mnie namówiło, a własciwie uparło sie na kaktusa.A, co to jest inversa? Gosia może kupiłaś "fotel teściowej" podobno jest niepowtarzalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No to dobrze, że ja jestem pomiędzy etapami robienia ogrodu W zeszłym roku dużo kupiłam i dopiero na jesieni druga tura. Tym razem jednak kupiłam upragnioną inversę i 2 jabłonki rajskie. Będzie nalewka Bylin nawet nie oglądałam bo bym jeszcze coś kupiła. A kaktusy omijałam szerokim łukiem bo mam ich juz za dużo Ja wróciłam z 2 kaktusami. Dziecie mnie namówiło, a własciwie uparło sie na kaktusa.A, co to jest inversa? Gosia może kupiłaś "fotel teściowej" podobno jest niepowtarzalny ? Cholera, nie wiem A jak wyglada fotel?Dziecie wybierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 http://www.kaktusyiwa.friko.pl/zdjecia/echinocactus/echinocactus_grusonii.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts