przemekk74 15.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Prosze o za i przeciw... przeciw elektr. to cena ..czy sa jakies korzysci funkcjonalne? Czy w manulanym sterowaniu wystepuje problem tego superpokretla bedacego jednoczesnie przekaznikiem jak w pralce?Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Miałam taką i taką. Różnica w funkcjonalności może być znaczna - ale to już zależy od konkretnego modelu.Po prostu te ze sterowaniem elektronicznym często mają więcej możliwości ustawiania - np. możesz wybierać temperaturę, albo "odwlekać" czas rozpoczęcia programów. Poza tym często mają lepszej klasy komponenty - niestety sprawdzone na własnej skórze, bo różnica w efekcie końcowym może być duża.Natomiast jeśli chodzi o samą obsługę to tak naprawdę nie zauważam różnicy.Może poza tym, że wkurza mnie dźwięk tego kółka od programatora, bo jak zmywarka pierze, to słychać jak się to kółko przekręca dwa pomieszczenia dalej. Zmywarka tak głośno się nie tłucze jak to dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 15.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kupowałęm zmywarkę z bajerami, a kobita i tak używa tylko na jednym programie.... no tak lubiWszystko zależy od podatności gospodyni na czytanie instrukcji.U mnie to wywalone pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kupowałęm zmywarkę z bajerami, a kobita i tak używa tylko na jednym programie.... no tak lubi Wszystko zależy od podatności gospodyni na czytanie instrukcji. U mnie to wywalone pieniądze. jeżeli dobrze pierze na tym programie to po co kombinować??? ja mam zmywarkę Siemens HiSens i też używam tylko jednego programu od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Kupowałęm zmywarkę z bajerami, a kobita i tak używa tylko na jednym programie.... U mnie to wywalone pieniądze. Widać że nie miałeś takiej bez bajerów. Jakbyś wyciągał ze zmywarki szklanki z makiem i talerze z kawałkami fasolki, to wierz mi szybko byś się wyleczył z tekstów o wywalonych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts