Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sterowanie zmywarka - elektr czy analogowe?

przemekk74

Recommended Posts

Miałam taką i taką.

Różnica w funkcjonalności może być znaczna - ale to już zależy od konkretnego modelu.

Po prostu te ze sterowaniem elektronicznym często mają więcej możliwości ustawiania - np. możesz wybierać temperaturę, albo "odwlekać" czas rozpoczęcia programów. Poza tym często mają lepszej klasy komponenty - niestety sprawdzone na własnej skórze, bo różnica w efekcie końcowym może być duża.

Natomiast jeśli chodzi o samą obsługę to tak naprawdę nie zauważam różnicy.

Może poza tym, że wkurza mnie dźwięk tego kółka od programatora, bo jak zmywarka pierze, to słychać jak się to kółko przekręca dwa pomieszczenia dalej. Zmywarka tak głośno się nie tłucze jak to dziadostwo.

Kupowałęm zmywarkę z bajerami, a kobita i tak używa tylko na jednym programie.... no tak lubi

Wszystko zależy od podatności gospodyni na czytanie instrukcji.

U mnie to wywalone pieniądze.

jeżeli dobrze pierze :D na tym programie to po co kombinować??? :D

ja mam zmywarkę Siemens HiSens i też używam tylko jednego programu od 3 lat :D

Kupowałęm zmywarkę z bajerami, a kobita i tak używa tylko na jednym programie....

U mnie to wywalone pieniądze.

Widać że nie miałeś takiej bez bajerów.

Jakbyś wyciągał ze zmywarki szklanki z makiem i talerze z kawałkami fasolki, to wierz mi szybko byś się wyleczył z tekstów o wywalonych pieniądzach.