JoShi 15.05.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Na podworku Wydzialu Fizyki UW od dawna mieszkaja koty. Maja tu jak u Pana Boga za piecem. Pracownicy je karmia, i staraja sie sterylizowac na bierzaco. Jednak czasem przyblaka sie jakas niewysterylizowana kotka i pojawiaja sie kocieta. Jednego takiego wlasnie odratowala moja kolezanka. Byl w naprawde ciezkim stanie. O ile sie nie myle lekarz orzekl "koci tyfus" (mam nadzieje, ze nic nie poplatalam). Marta, zaopiekowala sie nieszczesnikiem i zorganizowala zbiorke kasy na zastrzyki. Kociak w niczym nie przypomina juz tamtego zabiedzinego malucha, ktory nie mial sily sie ruszac. Jest jeszcze bardzo mlody, buro-pregowany, ma ogromne uszy i bardzo chce kogos pokochac. Lgnie do kazdego kto okaze mu choc troche zainteresowania. Na razie mieszka na Wydziale, ale najwazniejszym teraz zadaniem jest znalezienie mu dobrego domu. Ach co za gafa. Nawet nie wiem czy to chlopak, czy dziewczyna. jak sprawdze to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 15.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 JoShi a może wklej zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Caly problem polega na tym, ze nie mam. Nawet nie mam czym zrobic, ale poprosze Marte, zeby sprobowala zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 zrob fotkea kociak zostac na UW nie moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 No zostac nie moze. Chyba, ze wypuscilibysmy go spowrotem do tych dzikich kotow wsrod ktorych o malo sie nie wykonczyl, ale chyba nie o to chodzi. Jesli zas chodzi o mieszkanie w budynku to nie wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 szkod ze nie moze byc takim uczelnianym kotem , spac na biurku rektora i nosic dumne miano "Profesor" albo "docent" i byc karmiony kanapkami studentow... popytam moze cos sie znajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.05.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Obiecane zdjecia. Kotek jest samczykiem i dostal na razie imie Albert (wiadomo, wydzial fizyki ). http://www.bexlab.pl/foto_terra/albert.JPG http://www.bexlab.pl/foto_terra/albert1.JPG http://www.bexlab.pl/foto_terra/albert2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Albercik jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.05.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Na szczescie Albercik znalazl juz dom. Mamnadzieje, ze bedzie szczesliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.05.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mogę go zamieścić na naszej stronie adopcyjnej http://www.kocie-zycie.prv.pl ? W dziale zdjecia kotów mamy zdjecia kociaków do adopcji. Tylko napisz mi o nim ile się da. I no na pw dane osoby z którą należy się kontaktować w jego sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.05.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Sorki - nie doczytałam że znalazł juz domek Ale gdyby w przyszłości była potrzebna pomoc - to w ten sposób służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Na szczescie Albercik znalazl juz dom. Mamnadzieje, ze bedzie szczesliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts