mazb 16.05.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Mam dojście do drzwi ktore nie przeszły kontroli jakości w CLASSEN po dobrych cenach - 120-170.Czy ktos mial jakies doswiadczenia z czyms takim ??Warto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.05.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Widząc w sklepach drzwi CLASSENA które przeszły (chyba ) kontrolę, to takich co odpadły za darmo bym nie chciał pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 16.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Heh , ja miałem doświadczenie i tez kupowałem w Wodzisławiu w firmie której nazwy nie pamietam , ale przy wylotówce na Żory przy torach, tylko ceny były bardziej korszystne, no i za flaszke szło sie dogadać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 te drzwi odpadowa powinni na kilogramy sprzedawac oczywiście w cenie kilograma makulatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts