Tomy_K 16.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam wszystkich:) mam zamiar "szarpnąć" się na gres szkliwiony czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia związane z jego użytkowaniem? jak się sprawdzza w kuchni? czy warty jest swojej( dość wysokiej) ceny? Z góry dzięki. Pozdrawiam Tomek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 16.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam wszystkich:) mam zamiar "szarpnąć" się na gres szkliwiony czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia związane z jego użytkowaniem? jak się sprawdzza w kuchni? czy warty jest swojej( dość wysokiej) ceny? Z góry dzięki. Pozdrawiam Tomek [/b] Z tego co wiem wiekszosc plytek z gresu to gres szkliwiony. I zeby tam zaraz byl drogi... Ja mam z gresu szkliwionego podloge w jadalni, salonie i garazu. Nie narzekam. Jest pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusia 16.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Może Tomy miał na myśli gres polerowany, a ten i owszem drogi jest około 100zl/m2, dlatego zastanawiam sie nad marmurem, który można juz kupic po 120/m2(płytki o gr. 1.5 cm a zawsze to kamień naturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 16.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Tomku! Ja tez się nas tym zastanawiaam. Do dziś!. Podobał mi sie jasny beż, w sklepach sa piekne chińskie, w atrakcyjenj cenie, ale każdy mi odradzał. I dziś zamówiłam 50 m (na otwartą powierzchnię: hall, klatka schodowa, wykusz i ... kuchnia) polski w super promocyjnej cenie za 68 zł/mCersanitu?!?!!? Mam nadzieje, że będzie OK Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 17.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 http://foto.onet.pl/upload/27/86/_547886_n.jpg To jest chiński gres. Reszta zdjęć w galerii domów forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 17.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zapomniałam napisać gdzie szukać. Mam nadzieję, że D'arek nie obrazi się na mnie Plejada z pracowni Domus. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 17.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no ja się pokusiłam na taki chiński polerowany - użytkuję rok i jak narazie jestem bardzo zadowolona cena nie była wygórowana bo 56zł/m2 choć na finiszu wykończeniówki to i tak dużo hehe... Nie ma żadnego problemu z utrzymaniem go w czystości - wszyscy goście z butów wyskakują bo "u mnie tak czyściutko " a ja się bo wiem że np. od kilku dni już nie było myte. Chyba to że on się tak "świeci " daje takie złudne niekiedy wrażenie czystości i wcale nie jest śliski - czego się najbardziej bałam to już na panelach się moża prędzej "przejechać " niż na tym gresie osobiście polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 24.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 a czy gres szkliwiony trzeba impregnować?co jestem w innym sklepie to mówią co innego. Dotychczas zyłam w przeonaniu, że impregnuje sie tylo gres polerowany, a wczoraj pan w bomarze2 powiedział ze szkliwiony równieżjak to jest?nikana etepie szukania płytek do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 24.05.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 a czy gres szkliwiony trzeba impregnować? co jestem w innym sklepie to mówią co innego. Dotychczas zyłam w przeonaniu, że impregnuje sie tylo gres polerowany, a wczoraj pan w bomarze2 powiedział ze szkliwiony również jak to jest? nika na etepie szukania płytek do kuchni... Nie impregnuje sie gresu szkliwionego. Po to jest szkliwiony. Tak mi powiedzial sprzedawca ktory od kilkunastu lat sprzedaje plytki, jak rowniez przedstawiciel handlowy plytek z Tubadzina. Osobiscie mam prawie 100m2 w gresie szkliwionym i nie widze z nim zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts